ADVANCED COLLAGEN CREAM

Fuktighetskrem med «botox-effekt»

50 ml
2250
Availability På lager
kr 395,00 kr 790,00
Rating
5 review(s)
Legg i ønskeliste
Camilla

Mellomnavnet til denne krukken er "botox"!
- Camilla Tran, Produktsjef

- Camilla
Produktbeskrivelse
Brukerveiledning
Ingredienser

«Botox» på boks

Advanced Collagen Cream er en luksuriøs fuktighetskrem som inneholder Syn-ake. Dette aktive stoffet trekker ned i huden og får musklene til å slappe av. fuktighetskremen glatter ut utrykkslinjer, og gir en ungdommelig utstråling. Den virker på en lignende måte som Botox uten at ansiktet fremstår uttrykksløst. 

Det kan være vanskelig å finne produktene tilpasset din hudtype og din hudtilstand. Serien vår Pure Eminence er av høy kvalitet, og består av et utvalg for enhver hudtype. Ingrediensene er nøye utvalgt og dermatologisk testet. Kombinasjonen av innovative og aktive ingredienser betyr at produktene både beskytter og pleier. Du vil umiddelbart merke at huden din får riktig behandling. En god fuktighetskrem tilfører huden langvarig og nærende fuktighet, slik at den føles myk og smidig på tørr hud. Med riktig hudpleie kan du både forebygge og pleie din hudtype og hudtilstand. I løpet av dagen blir huden utsatt for mange ytre påkjenninger i form av hardt vær og forurensing. Hovedoppgaven til en fuktighetskrem er å legge seg som et beskyttende lag på overhuden. For å oppnå best effekt bør et fuktighetstilførende serum brukes før dagkremen. Fuktighetskremer inneholder ulike aktive virkestoffer ut fra hvilken type hud du har, og hvilken tilstand den er i.

Fuktighetskremer skal gi ansiktet ditt fuktighet og næring, og gjøre huden motstandsdyktig mot ytre påvirkninger. En fuktighetskrem bør være tilpasset din hudtype for å oppnå best resultat. Vi har kremer for de fleste hudtyper, fra normal hud, tørr hud, fet hud, kombinert hud til moden hud. Ta gjerne kontakt med oss hvis du er usikker på hvilken hudtype eller hudtilstand du har. Ingen av våre produkter er testet på dyr.

Påfør fuktighetskremen på ansikt, hals og bryst etter serumet har trukket inn i huden

Aqua, caprylic/capric triglyceride, panthenol, glycerin, pentylene glycol, polyglyceryl-3-methylglucose distearate, glyceryl stearate, zinc oxide, stearyl alcohol, tocopherol, butylene glycol, xanthan gum, sodium hyaluronate, citric acid, dipeptide diaminobutyroyl benzylamide diacetate, narcissus tazetta bulb extract, tetrapeptide-21, sodium citrate, soluble collagen, sodium benzoate, parfum, citronellol, geraniol, limonene, linalool, hydroxyisohexyl 3-cyclohexene carboxaldehyde.

Ratings & Reviews

Rating
5 review(s)
Value
 • (5)
 • (0)
 • (0)
 • (0)
 • (0)
Customer Reviews
 1. Value
  Deilig myk
  Fantastisk deilig følelse å få denne på nyrenset hud!! Du kjenner den jobber med huden..helt nydelig.
 2. Value
  Fantastisk for voksen hud:)
  Utrolig god og effektiv for behovene til voksen hud:)
 3. Value
  Her snakker vi spa opplevelse!
  Utrolig god krem, kommer aldri til å bytte den ut.
  Jeg har prøvd maaange kremer, men ingen kan måle seg med denne.
  Litt stiv pris, men virkelig verdt hver en krone. Den er drøy så den holder lenge.
  Sterk anbefaling fra meg !
 4. Value
  Aldri en dag uten ❤️
  Fantastisk dagkrem som strammer opp og jevner ut linjer og poser!
  Jeg så merkbart endring etter bare kort tid, og nå er Advanced Collagen Cream fast rutine hver morgen. Kjenner at den jobber, og huden blir myk, samtidig som den får tilbake litt ungdommelig spenst ❤️
  Og krukken er jo lekker på badet også, ikke så dumt det heller.
 5. Value
  Fantastisk førsteinntrykk
  Dette kan være kjærlighet ved første blikk, duft og følelse. Vet at jeg ikke kan vite den fulle virkningen av en ansiktskrem før jeg har brukt den i minimum 4 uker (den tiden cellefornyelsen tar) Men jeg kan kjenne at denne virker i dybden og 1 time etter jeg har tatt den på er huden sykt glatt og fin. Lurer på om jeg burde sminket meg igjen og gå ut. I'm in love ❤
Write Your Own Review
Du anmelder:ADVANCED COLLAGEN CREAM
Rating