AMBERLY SILK LIPSTICK CHARM

Amberly Silk Lipstick er myk, pleiende og full av næringsstoffer som antioksidanter og Shea Butter. Leppestiften er lett å påføre, og gir en umiddelbar følelse av velbehag. Leppestiften inneholder kokosnøtt og soyabønner som beskytter og gir leppene fuktighet.

3,5 g
1003
Availability På lager
kr 127,50 kr 255,00
Legg i ønskeliste
Produktbeskrivelse
Brukerveiledning
Ingredienser
Amberly Silk Lipstick i fargen Charm

TEKSTUREN

Amberly Silk Lipstick er myk, pleiende og full av næringsstoffer som antioksidanter og Shea Butter. Leppestiften er lett å påføre, og gir en umiddelbar følelse av velbehag. Leppestiften inneholder kokosnøtt og soyabønner som beskytter og gir leppene fuktighet. I motsetning til Liquid Matte Lipstick som er mer matt, så er denne teksturen mer lik en balm, og vil gi deg mykere lepper.

FARGEN

Fargekoden på Amberly Silk Lipstick i fargen Charm er NC, som betyr at den er nøytral, men kald i fargen. Dette er en brun-rosa leppestift som gir et lett hint av farge på leppene for deg som har en lysere hudtone. Dette er det du kan kalle en nude lipstick, som betyr at den er alt du trenger for en hverdagssminke. Har du lyse, blå eller kalde, grønne øyne er dette en leppestift som passer perfekt for deg. Ønsker du en klassisk rødfarge, så er det fargen Burnt Red du skal bruke.

BRUK LEPPESTIFTEN TIL Å FREMHEVE ØYNENE DINE

Like farger fremhever hverandre. Når du sminker deg er det derfor viktig å bruke makeup med farger som setter fokus på det du ønsker å fremheve. Det gjør vi med like farger. Du har kanskje lest at man skal bruke motsatte farger både på øyenskygge og korrigeringsfarger? Når det kommer til dette er absolutt helt feil.

SLIK GJØR DU

Velg den leppestiften som er like mørk som øynene dine, har lik temperatur som øynene dine og er like fargesterke som øynene dine!

Eksempel: Har du varme, grønne øyne, så velger du en varm leppestift som er medium i lysstyrke. Hos oss vil det bli leppestift i fargene Chestnut Rose eller Hippie Pink. Så lenge du velger disse fargene, kan du velge mellom alle våre teksturer.

DISSE KAN BRUKE CHARM
Nora / Noor
Fiona / Farah
Alexandra/Aida

Hos Amberly Cosmetics er leppeproduktene våre superstjerner. Med vår revolusjonerende fargeteori har vi funnet frem til de ultimate rødfargene. Det som gjør dem så unike, er at de smelter sammen med dine eksisterende farger, fremhever øyne og forsterker din naturlige skjønnhet.

Siden alle produktene kommer med en enkel fargekode, finner du lett frem til ditt perfekte leppeprodukt og dine spesialtilpassede farger. I tillegg kommer de åtte fargene i fire ulike teksturer. Da kan du ha en favorittfarge og bytte tekstur etter humør og anledning. De tre andre teksturene er My Signature Butter Lip Gloss, My Signature Liquid Matte Lipstick og Amberly Velvet Lipstick.

Vi vet det kan være vanskelig å finne riktig farge på leppestift Er du usikker på din arketype? Trenger du hjelp til å finne de rette fargene til akkurat deg? Vi setter deg gjerne i kontakt med en av våre Beauty Advisors.

Fargekodene våre er delt inn slik:

Varm = (W)
Kald = ( C)
Nøytral med litt blått = (NC)
Nøytral med litt gult = (NW)

Produktene våre er ikke testet på dyr!
Under fanen arketyper finner du alt du trenger av makeup produkter som kler din arketype

Bruk vårt arketypesystem og finn de fargene som passer deg perfekt.

PENTAERYTHRITYL TETRAISOSTEARATE, POLYGLYCERYL-3 DIISOSTEARATE, DIISOSTEARYL MALATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, SORBITAN STEARATE, POLYETHYLENE, CERA MICROCRISTALLINA (MICROCRYSTALLINE WAX), CERA ALBA (BEESWAX), HYDROGENATED MICROCRYSTALLINE WAX , POLYHYDROXYSTEARIC ACID, SYNTHETIC WAX, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, AROMA (FLAVOR), PROPYLENE CARBONATE, DICALCIUM PHOSPHATE, SOYBEAN GLYCERIDES, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER UNSAPONIFIABLES (BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER UNSAPONIFIABLES), ASCORBYL PALMITATE, CITRIC ACID.

+/-(MAY CONTAIN):CI 15850 (RED 7 LAKE)(RED 6), CI 77491, CI 77492 (IRON OXIDES), CI 42090 (BLUE 1 LAKE), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

Ratings & Reviews

Write Your Own Review
Du anmelder:AMBERLY SILK LIPSTICK CHARM
Rating