AMBERLY SILK LIPSTICK NIGHT SHADZ

Amberly Silk Lipstick er myk, pleiende og full av næringsstoffer som antioksidanter og Shea Butter. Leppestiften er lett å påføre, og gir en umiddelbar følelse av velbehag. Leppestiften inneholder kokosnøtt og soyabønner som beskytter og gir leppene fuktighet.

3,5 g
1004
Availability På lager
kr 255,00
Legg i ønskeliste
Produktbeskrivelse
Brukerveiledning
Ingredienser

Amberly Silk Lipstick i fargen Night Shadz

Den perfekte rødfargen som hverken er for blå eller for gul!

TEKSTUREN

Amberly Silk Lipstick er myk, pleiende og full av næringsstoffer som antioksidanter og Shea Butter. Leppestiften er lett å påføre, og gir en umiddelbar følelse av velbehag. Leppestiften inneholder kokosnøtt og soyabønner som beskytter og gir leppene fuktighet. I motsetning til My Signature Liquid Matte Lipstick som er mer matt, så er denne teksturen mer lik en balm og vil gi deg mykere lepper.

FARGEN

Fargekoden på Amberly Silk Lipstick Night Shadz er N, som betyr at den er nøytral i fargen. Denne fargen er medium mørk, og kler best deg med litt farge i huden. Fargen fremstår som en klassisk rødtone på medium til mørk hud, og mørkere rød på lyse hudtoner.

Night Shadz er navnet tilsier, en farge som tilhører nattens mulm og mørke. Den symboliserer lidenskap og begjær, og tilhører det klassiske spekteret av rødtoner. Har du søkt etter en rødfarge som verken er for gul eller for blå, kommer du til å elske Night Shadz på leppene. Har du blondt hår og har is-blå øyne, anbefaler vi deg heller å velge Hippie Pink eller Shady Lady som din “Signature Red Lipstick”!  

BRUK LEPPESTIFTEN TIL Å FREMHEVE ØYNENE DINE

Like farger fremhever hverandre. Når du sminker deg er det derfor viktig å bruke makeup med farger som setter fokus på det du ønsker å fremheve. Det gjør vi med like farger. Du har kanskje lest at man skal bruke motsatte farger både på øyenskygge og korrigeringsfarger? Når det kommer til dette er absolutt helt feil. Leter du etter en nude lipstick anbefaler vi deg å se på fargene Charm (om du har kalde øyne), Japonica (om du har lyse varme øyne) og Chestnut Rose (om du har mørkebrune øyne).

SLIK GJØR DU

Velg den leppestiften som er like mørk som øynene dine, har lik temperatur som øynene dine og er like fargesterk som øynene dine!

Eksempel: Har du varme, grønne øyne, så velger du en varm leppestift som er medium i lysstyrke. Hos oss blir det leppestift i farge Chestnut Rose eller Hippie Pink. Så lenge du velger disse fargene kan du velge mellom alle våre teksturer.

DISSE ARKETYPENE PASSER NIGHT SHADZ BEST TIL

Nora / Fiona / Elisabeth / Emma / Sandra

Hos Amberly Cosmetics er leppeproduktene våre superstjerner. Med vår revolusjonerende fargeteori har vi funnet frem til de ultimate rødfargene. Det som gjør dem så unike, er at de smelter sammen med dine eksisterende farger, fremhever øyne og forsterker din naturlige skjønnhet.

Siden alle produktene kommer med en enkel fargekode, finner du lett frem til ditt perfekte leppeprodukt og dine spesialtilpassede farger. I tillegg kommer de åtte fargene i fire ulike teksturer. Da kan du ha en favorittfarge og bytte tekstur etter humør og anledning. Våre teksturer på leppestift er My Signature Butter Lip Gloss, My Signature Liquid Matte Lipstick, Amberly Silk Lipstick og Amberly Velvet Lipstick.

Vi vet det kan være vanskelig å finne riktig farge på leppestift Er du usikker på din arketype? Trenger du hjelp til å finne de rette fargene til akkurat deg? Vi setter deg gjerne i kontakt med en av våre Beauty Advisors.

Fargekodene våre er delt inn slik:

Varm = (W)
Kald = ( C)
Nøytral med litt blått = (NC)
Nøytral med litt gult = (NW)

Produktene våre er ikke testet på dyr! 

Under fanen arketyper finner du alt du trenger av make up produkter som kler din arketype.

Bruk vårt arketypesystem og finn de fargene som passer deg perfekt.

PENTAERYTHRITYL TETRAISOSTEARATE, POLYGLYCERYL-3 DIISOSTEARATE, DIISOSTEARYL MALATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, SORBITAN STEARATE, POLYETHYLENE, CERA MICROCRISTALLINA (MICROCRYSTALLINE WAX), CERA ALBA (BEESWAX), HYDROGENATED MICROCRYSTALLINE WAX , POLYHYDROXYSTEARIC ACID, SYNTHETIC WAX, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, AROMA (FLAVOR), PROPYLENE CARBONATE, DICALCIUM PHOSPHATE, SOYBEAN GLYCERIDES, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER UNSAPONIFIABLES (BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER UNSAPONIFIABLES), ASCORBYL PALMITATE, CITRIC ACID.

+/-(MAY CONTAIN):CI 15850 (RED 7 LAKE)(RED 6), CI 77491, CI 77492 (IRON OXIDES), CI 42090 (BLUE 1 LAKE), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

Ratings & Reviews

Write Your Own Review
Du anmelder:AMBERLY SILK LIPSTICK NIGHT SHADZ
Rating