AMBERLY SILK LIPSTICK SHADY LADY

Amberly Silk Lipstick er myk, pleiende og full av næringsstoffer som antioksidanter og Shea Butter. Leppestiften er lett å påføre, og gir en umiddelbar følelse av velbehag. Leppestiften inneholder kokosnøtt og soyabønner som beskytter og gir leppene fuktighet.

3,5 g
1002
Availability På lager
kr 127,50 kr 255,00
Rating
2 review(s)
Legg i ønskeliste
Produktbeskrivelse
Brukerveiledning
Ingredienser
Amberly Silk Lipstick i fargen Shady Lady

TEKSTUREN

Amberly Silk Lipstick er myk, pleiende og full av næringsstoffer som antioksidanter og Shea Butter. Leppestiften er lett å påføre, og gir en umiddelbar følelse av velbehag. Leppestiften inneholder kokosnøtt og soyabønner som beskytter og gir leppene fuktighet. I motsetning til liquid lipstick som er mer matt, så er denne teksturen mer lik en balm og vil gi deg mykere lepper.

FARGEN

Fargekoden på Amberly Silk Lipstick Shady Lady er C, som betyr at den er kald i fargen. Denne gir en medium rosa farge på leppene med lilla undertoner, som fremhever kalde øyenfarger og rosekinn. Fargen kommer virkelig til sin rett på medium hudtoner hvor den gir fokus til øyenfarger og kinn. Bruker du ekstra med blush når du bruker denne fargen, får du et harmonisk fargedesign. Har du lyseblå eller kalde, grønne øyne er dette en leppestift som passer perfekt for deg. Ønsker du en klassisk rødfarge, så er det fargen Night Shadz du skal bruke.  

Denne fargen er en perfekt blanding av magenta, blått, og essensfargen til Nora. Fargen er laget med tanke på å fremheve blå og kalde, grønne øyne. Er du en Nora og legger den leppestiftfargen på leppene, vil du oppnå et hypnotisk og sterkt fokus mellom lepper og øyne. Noen hadde kanskje kalt denne fargen for bimbo-rosa, men du er alt annet enn det! Shady Lady er fargen for deg som tør å være tydelig med menneskene rundt deg.

BRUK LEPPESTIFTEN TIL Å FREMHEVE ØYNENE DINE

Like farger fremhever hverandre. Når du sminker deg er det derfor viktig å bruke makeup med farger som setter fokus på det du ønsker å fremheve. Det gjør vi med like farger. Du har kanskje lest at man skal bruke motsatte farger både på øyenskygge og korrigeringsfarger? Når det kommer til dette, er absolutt helt feil. Leter du etter en nude lipstick anbefaler vi deg å se på fargene Charm (om du har kalde øyne), Japonica (om du har lyse varme øyne) og Chestnut Rose (om du har mørke brune øyne).

SLIK GJØR DU

Velg den leppestiften som er like mørk som øynene dine, har lik temperatur som øynene dine og er like fargesterk som øynene dine!

Eksempel: Har du varme, grønne øyne, så velger du en varm leppestift som er medium i lysstyrke. Hos oss blir det leppestift i fargen Chestnut Rose eller Hippie Pink. Så lenge du velger disse fargene kan du velge mellom alle våre teksturer.

DISSE KAN BRUKE SHADY LADY

Nora / Alexandra  / Sofia / Farah / Elisabeth

Hos Amberly Cosmetics er leppeproduktene våre superstjerner. Med vår revolusjonerende fargeteori har vi funnet frem til de ultimate rødfargene. Det som gjør dem så unike, er at de smelter sammen med dine eksisterende farger, fremhever øyne og forsterker din naturlige skjønnhet.

Siden alle produktene kommer med en enkel fargekode, finner du lett frem til ditt perfekte leppeprodukt og dine spesialtilpassede farger. I tillegg kommer de åtte fargene i fire ulike teksturer. Da kan du ha en favorittfarge og bytte tekstur etter humør og anledning. De tre andre teksturene er My Signature Butter Lip Gloss, My Signature Liquid Matte Lipstick og Amberly Velvet Lipstick.

Vi vet det kan være vanskelig å finne riktig farge på leppestift Er du usikker på din arketype? Trenger du hjelp til å finne de rette fargene til akkurat deg? Vi setter deg gjerne i kontakt med en av våre Beauty Advisors.

Fargekodene våre er delt inn slik:

Varm = (W)
Kald = ( C)
Nøytral med litt blått = (NC)
Nøytral med litt gult = (NW)

Våre produkter er ikke testet på dyr!

Under fanen arketyper finner du alt du trenger av make up produkter som kler din arketype.

Bruk vårt arketypesystem og finn de fargene som passer deg perfekt.

PENTAERYTHRITYL TETRAISOSTEARATE, POLYGLYCERYL-3 DIISOSTEARATE, DIISOSTEARYL MALATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, SORBITAN STEARATE, POLYETHYLENE, CERA MICROCRISTALLINA (MICROCRYSTALLINE WAX), CERA ALBA (BEESWAX), HYDROGENATED MICROCRYSTALLINE WAX , POLYHYDROXYSTEARIC ACID, SYNTHETIC WAX, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, AROMA (FLAVOR), PROPYLENE CARBONATE, DICALCIUM PHOSPHATE, SOYBEAN GLYCERIDES, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER UNSAPONIFIABLES (BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER UNSAPONIFIABLES), ASCORBYL PALMITATE, CITRIC ACID.

+/-(MAY CONTAIN):CI 15850 (RED 7 LAKE)(RED 6), CI 77491, CI 77492 (IRON OXIDES), CI 42090 (BLUE 1 LAKE), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

Ratings & Reviews

Rating
2 review(s)
Value
 • (2)
 • (0)
 • (0)
 • (0)
 • (0)
Customer Reviews
 1. Value
  Fantastisk!
  Endelig har jeg funnet den rette fargen - Shady Lady! Sitter godt på og har en fin matt finish! Anbefales
 2. Value
  veldig bra for leppene mine, myk og intens farge! passer godt for min Nora type
  Har kjøpt Shady lady. Veldig fornøyd. Mye næring på mine leppene i tillegg til fin farge.
Write Your Own Review
Du anmelder:AMBERLY SILK LIPSTICK SHADY LADY
Rating