AMBERLY VELVET LIPSTICK BURNT RED

Velvet Lipstick er myk, matt og luksuriøs som velvet. Den er godt pigmentert som gjør at den ikke krakelerer selv på mørke farger, noe som gir en jevn påføring selv på de mørke fargene. Leppestiften er lett å påføre, og gir en umiddelbar følelse av velbehag. Formulaen er en kompleks kombinasjon av vokser som mykgjør leppene og gir god spredning til pigmentene.

3,5 g
1037
Availability På lager
kr 255,00
Legg i ønskeliste
Produktbeskrivelse
Brukerveiledning
Ingredienser

Amberly Velvet Lipstick i fargen Burnt Red

TEKSTUREN
Velvet Lipstick er myk, matt og luksuriøs som velvet. Den er godt pigmentert som gjør at den ikke krakelerer selv på mørke farger, noe som gir en jevn påføring selv på de mørke fargene. Leppestiften er lett å påføre, og gir en umiddelbar følelse av velbehag. Formulaen er en kompleks kombinasjon av vokser som mykgjør leppene og gir god spredning til pigmentene. Ser du etter en fuktbombe av en leppestift anbefaler vi deg å prøve Amberly Silk Lipstick i samme farger.

FARGEN
Fargekoden på Amberly Silk Lipstick Burnt Red er NW, som betyr at den er nøytral varm. Denne fargen er medium mørk, og kler best deg med lys til medium mørk hud. Fargen fremstår som en klassisk rødtone på en lysere hudtone og noe mer rosa på en mørk, varm hudtone. Ønsker du en klassisk rød farge så er det vår Burnt Red Lipstick du skal bruke.

Burnt Red er som navnet tilsier, er en litt brent rødfarge. Den går også under navnet Smokey Red, og oser av eksklusivitet. Fargen kommer virkelig til sin rett hos de med blå eller grønne øyne. Det lille varme pigmentet i rødfargen er med på å fremheve varme grønnfarger og flekker av gult i blå øyne. Har du varmt brunt eller rødlig hår vil denne fargen binde sammen fargene dine på en eksepsjonell måte. Rødfargen er tett opp mot nøytral som betyr at de aller fleste vil elske Burnt Red som farge på leppene. Har du blondt hår og har isblå øyne anbefaler vi deg heller å velge Hippie Pink eller Shady Lady som din Signatur rødfarge.

BRUK LEPPESTIFTEN TIL Å FREMHEVE ØYNENE DINE
Like farger fremhever hverandre. Når du sminker deg er det derfor viktig å bruke makeup med farger som setter fokus på det du ønsker å fremheve. Det gjør vi med like farger. Du har kanskje lest at man skal bruke motsatte farger både på øyenskygge og korrigeringsfarger? Men når det kommer til dette er det absolutt helt feil. Leter du etter en nude lipstick anbefaler vi deg å se på fargene Charm (om du har kalde øyne), Japonica (Om du har lyse varme øyne) og Chestnut Rose (om du har mørke brune øyne).

SLIK GJØR DU
Velg den leppestiften som er like mørk som øynene dine, har lik temperatur som øynene dine og er like fargesterk som øynene dine!

Eksempel: Har du varme grønne øyne, så velger du en varm leppestift som er medium i lysstyrke. Hos oss så blir det leppestift i farge Chestnut Rose eller Hippie Pink. Så lenge du velger disse fargene kan du velge mellom alle våre teksturer.

DISSE KAN BRUKE BURNT RED
Nora / Fiona / Elisabeth / Emma / Sandra

Hos Amberly Cosmetics er leppeproduktene våre superstjerner. Med vår revolusjonerende fargeteori har vi funnet frem til de ultimate rødfargene. Det som gjør dem så unike, er at de smelter sammen med dine eksisterende farger, fremhever øyne og forsterker din naturlige skjønnhet.

Siden alle produktene kommer med en enkel fargekode, finner du lett frem til ditt perfekte leppeprodukt og dine spesialtilpassede farger. I tillegg kommer de åtte fargene i fire ulike teksturer. Da kan du ha en favorittfarge og bytte tekstur etter humør og anledning. De tre andre teksturene er My Signature Butter Lip Gloss, My Signature Liquid Matte Lipstick og Amberly Silk Lipstick.

Vi vet det kan være vanskelig å finne riktig farge på leppestift. Er du usikker på din arketype? Trenger du hjelp til å finne de rette fargene til akkurat deg? Vi setter deg gjerne i kontakt med en av våre Beauty Advisors.

Fargekodene våre er delt inn slik:
Varm = (W)
Kald = ( C)
Nøytral med litt blått = (NC)
Nøytral med litt gult = (NW)

 

Produktene våre er ikke testet på dyr!

Under fanen arketyper finner du alt du trenger av make up produkter som kler din arketype.


Bruk vårt arketypesystem og finn de fargene som passer deg perfekt.

DICAPRYLYL CARBONATE, OCTYLDODECANOL, ISODECYL NEOPENTANOATE, HDI/TRIMETHYLOL HEXYLLACTONE CROSSPOLYMER, POLYMETHYL METHACRYLATE, POLYETHYLENE, CERA MICROCRISTALLINA (MICROCRYSTALLINE WAX), CERESIN, CERA ALBA (BEESWAX), BIS-DIGLYCERYL POLYACYLADIPATE-2, POLYHYDROXYSTEARIC ACID, AROMA (FLAVOR), SILICA, CANDELILLA CERA (EUPHORBIA CERIFERA (CANDELILLA WAX), PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE.

+/- (MAY CONTAIN): CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), CI 77491, CI 77492 (IRON

OXIDES), CI 42090 (BLUE 1 LAKE), CI 15850 (RED 6)(RED 7 LAKE).

Ratings & Reviews

Write Your Own Review
Du anmelder:AMBERLY VELVET LIPSTICK BURNT RED
Rating