Vårt unike arketypesystem kalles Human Color System, og er bygget på temperaturen på øyne, hud og lepper. Ved å studere de forskjellige variablene hos alle mennesker, endte vi opp med ti arketyper, som vi har valgt å kalle Alexandra, Nora, Elisabeth, Fiona, Emma, Aida, Noor, Sofia, Farah og Sandra.

Ved å bruke dette systemet kan du finne de perfekte makeup-produktene tilpasset akkurat DEG!

Les instruksjonene nøye når du tar testen.

Alexandra og Aida

Arketypene Alexandra og Aida er blant de aller skjeldneste av oss, og er forbeholdt dem med absolutt lyseste og absolutt mørkeste hudtoner. Alexandra og Aida har kalde øyne, kald hud og kalde lepper. Her anbefales det å bruke kalde farger både på øyenskygge, blusher og leppestift. Vær forsiktig med for lyse farger på Aida og for mørke farger på Alexandra, da disse lett kan ta fokuset bort fra deres naturlige skjønnhet.

Alexandra:
Øyenskygge: C
Blush: C
Lepper: C

Finn produktene som passer til Alexandra her

Aida:
Øyenskygge: C
Blush: C
Lepper: C

Finn produktene som passer til Aida her

Nora og Noor

Arketypene Nora og Noor har kalde øyne, varm hud og kalde lepper. I hudfarge befinner som regel Nora seg midt i mellom 1-5, og Noor midt mellom 5-10. De kler varme mot nøytrale øyenskygger i den nøytrale delen av fargehjulet. Disse fargene er ikke for harde, og blendes derfor godt med deres naturlige farger.

På leppene og blusher er det farger som er rosa mot ferskenfarger som brukes, der fargene vil være med på å myke opp looken.

Nora:
Øyenskygge: NW
Blush: C – NW
Lepper: C – NW

Finn produktene som passer til Nora her

Noor:
Øyenskygge: NW
Blush: C – NW
Lepper: C – NW

Finn produktene som passer til Noor her

Fiona og Farah

Arketypene Fiona og Farah har kalde øyne, varm hud og varme lepper. De absolutt vakreste fargene å bruke for Fiona og Farah er de varme mot nøytrale fargene. Har man en varm hårfarge, bør man gå for de varmere fargene. Og har man en kald hårfarge, bør man gå for de som er mer nøytrale.

Denne arketypen kan lett sminkes om til en Nora eller Noor ved å velge en kaldere leppestift, men husk at du også må bruke en kaldere blusher!

Fiona:
Øyenskygge: NW – W
Blush: W – NW
Lepper: NW – W

Finn produktene som passer til Fiona her

Farah:
Øyenskygge: NW – W
Blush: W – NW
Lepper: NW – NC – C

Finn produktene som passer til Farah her

Elisabeth og Sofia

Arketypene Elisabeth og Sofia har varme øyne, varm hud og kalde lepper. De kler best å ha varme øyenskygger. På lepper og blusher er det best å ikke legge for sterke, kalde farger, men heller legge myke, kalde farger. DIsse er mer nøytrale, og i slekt med hudfargen.

Disse arketypene kan lett sminkes om til en Emma eller Sandra, men må da bruke varme farger på lepper og kinn.

Elisabeth: 
Øyenskygge: W – NW – NC
Blush: W – NW – NC
Lepper: W – NW – NC

Finn produktene som passer Elisabeth her

Sofia:
Øyenskygge: W – NW – NC
Blush: NC – NW
Lepper: NC – NW

Finn produktene som passer Sofia her

Emma og Sandra

Arketypene Emma og Sandra er veldig eksotiske arketyper, med et helt klart varmt preg over seg. Varme øyne, varm hud og varme lepper. De aller flotteste fargene for denne arketypen er varme farger. Men i motsettning til de andre arketypene, så kan du uten problem her leke deg med sterkere/klarere farger så lenge de er innenfor temperaturen.

Ønsker du en hardere look kan du også velge kald øyenskygge, kald blusher og kald leppestift. Men da må tonene være mer myke. Dette er den eneste arketypen som sånn sett ”kan bruke alt”.

Emma:
Øyenskygge: W – NW
Blush: W – NW
Lepper: W – NW

Finn produktene som passer til Emma her

Sandra:
Øyenskygge: W – NW
Blush: W – NW – NC
Lepper: W – NW – NC

Finn produktene som passer til Sandra her