CALMING LIPID SERUM

Allergivennlig serum for alle hudtyper

30 ml
2299
Availability På lager
kr 245,00 kr 490,00
Rating
10 review(s)
Legg i ønskeliste
Camilla

Ekstremt høyt innhold av antioksidanter, og er det beste produktet jeg har jobbet med for irritert og hissig hud. 
- Camilla Tran, Produktsjef

- Camilla
Produktbeskrivelse
Brukerveiledning
Ingredienser

Calming Lipid Serum er allergivennlig, og passer alle hudtyper. Serumet er spesielt egnet for tørr og sensitiv hud. Det rike gel-serumet trekker raskt inn i huden, og reduserer tørrhetslinjer. Serumet gir huden intens med fuktighet, samtidig som den roer ned irritert og hissig hud. Serumet inneholder en høy konsentrasjon av blåbærekstrakt, som beskytter huden mot ytre påvirkning.  

Serum er et lettflytende produkt som påføres før dagkrem, og er derfor et av de mest effektive hudpleieproduktene som finned på markedet. Ingredienser med mindre molekyler gjør at serum kan trenge dypere ned i hudlagene. Serum har i tillegg høyere konsentrasjon av aktive ingredienser som vitaminer, antioksidanter og syrer, enn vanlige fuktighetskremer. Serum er et konsentrert og målrettet hudpleie-produkt som inneholder viktige næringsstoffer og aktive ingredienser. Det gir en skikkelig vitaminboost og langvarig resultat via konsentrert formula. Det trekker ned i huden og tilfører ekstra pleie og fuktighet. Hvis du ønsker best mulig resultat bør du bruke serum. Men det betyr ikke at du kan hoppe over dag- og nattkrem, for de har andre oppgaver enn serumet, fordi hudkrem beskytter og pleier huden på overflaten. Bruk det etter renserutinen, og før du legger på dag- eller nattkrem.

Hudpleieserien Pure Eminence består av produkter til ansiktet, og inneholder innovative og aktive ingredienser som har dermatologisk virkning. Serien forsterker hudens skjønnhet gjennom daglig pleie, og gir langvarig effekt uten å gjøre huden sensitiv. Kremene trekker inn i huden og pleier dypt, samtidig som de legger seg som et beskyttende lag, og skjermer huden mot hardt vær og forurensing. Ta gjerne kontakt med oss for å finne produktene som er tilpasset din hudtype og hudtilstand.

.

Bruk serumet på nyrenset hud morgen og kveld. La serumet trekke godt inn i huden før du legger på fuktighetskrem eller nattkrem. 

Aqua, Glycerin, Prunus Amygdalus Dulcis Oil (Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil), Phenoxyethanol, Propylene Glycol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Triethanolamine, Sodium Dehydroacetate, Allantoin, Parfum (Fragrance), Disodium Edta, Vaccinium Myrtillus Fruit Extract, Glycyrrhetinic Acid, Ethylhexylglycerin.

Ratings & Reviews

Rating
10 review(s)
Value
 • (10)
 • (0)
 • (0)
 • (0)
 • (0)
Customer Reviews
 1. Value
  Ikke en dag uten.
  Har slitt med eksem i ansiktet i flere år. Særlig rundt øyeområdet.
  Denne har fjernet alle rødheter etter tidligere eksem utbrudd i tillegg til at jeg ikke har fått utbrudd gjennom den kaldeste perioden i vinter slik jeg har fått tidligere. Denne er en must have for alle som har super Sensitiv hud som nesten ikke tåler noe.
 2. Value
  Livredder!
  På tur å få eksem? Da bruker jeg denne. På tur å få utslett? Da bruker jeg denne. Tegn til Rosescea? Bruker denne. Irritert og sår hud? Da bruker jeg denne. Begynner å få munnsår? Da bruker jeg denne. Denne har reddet meg såå mange ganger fra såå mye forskjellig. Siden jeg begynte med denne har jeg færre utbrudd av ALT!
 3. Value
  Skikkelig antiage
  Fjerner rynker rundt øynene. Elsker den!!!
 4. Value
  Redning
  Dette har vært en redning for min hypersensitive hud. Et must for å kunne bygge opp huden min igjen. Serumet du bare MÅ prøve.
 5. Value
  Bruker denne hver dag!
  Et fantastisk produkt! bruker denne hver morning og kveld, den etterlater seg god og myk hud. Beroliger også den irriterte og røde huden min.
 6. Value
  Ny favoritt
  For meg som har oljete hud hadde eg aldri trudd at noe anna enn "olje kontrollerende" skulle fungere på min hud, men der tok eg feil! Denne er helt super for alle hudtyper og hudtilstander. Elsker korleis denna trekker inn i huden og etterlater den mjuk og god.
 7. Value
  Lindrende
  Calming lipid er helt fantastisk for hele familien! Hos oss bruker alle den, på atopisk eksem, feber kinn, sår hud over leppen når barna slikker seg mye rundt munn, mannen bruker den etter barbering, og jeg bruker den daglig. Den et også helt fantastisk etter bl.a voksing! Den virker kjølende og lindrende på all irritert hud❤️
 8. Value
  Tåles av min sensitive hud, og elsker den!
  Jeg bruker denne hver morgen og kveld, og klarer ikke en dag uten. Merker at min fuktfattige sensitive hud blir mer fuktig og den roer ned rødhet i ansiktet mitt! Den trekkes raskt inn i huden, og den lukter fantastisk! Jeg bruker den også rundt øynene og reagerer ingenting på den! Min absolutte favoritt!
 9. Value
  Avhengighetsskapende, på en god måte
  Tro meg, denne er magisk. Den trekker kjempefort inn i huden og man blir stående og beføle kinnene litt etterpå, fordi de har blitt så usannsynlig myke.
 10. Value
  Supert serum
  Veldig lett å påføre,trekker raskt inn i huden og holder huden fuktig i mange timer. Kan anbefale den også til dem med tørr og sensitiv hud.
Write Your Own Review
Du anmelder:CALMING LIPID SERUM
Rating