Cleansing Milk Duo

Mild rensemelk for normal til tørr hud og toner for alle hudtyper

240 ml
9073
Availability På lager
kr 287,50 kr 575,00
Rating
3 review(s)
Legg i ønskeliste
Produktbeskrivelse
Brukerveiledning
Ingredienser

Gentle Cleansing Milk: 
Er huden stram og trenger næring? Da har du nok en tørr hudtype. Gentle Cleansing Milk er spesielt utviklet for normal til tørr hud, men passer også til sensitiv hud. Den silkemyke melken inneholder en rekke aktive ingredienser som gir huden næring. I tillegg både renser og roer den ned hudirritasjoner. Rensemelken inneholder også kamille-ekstrakt, som er kjent for sine helbredende egenskaper.

Facial Tonic: 
Rensevannet Facial Tonic er alkoholfri, passer for alle hudtyper og har en veldig viktig oppgave. Den fjerne siste rest av renseproduktet og ivaretar hudens PH-verdi. Den friske sprayen demper rødheter og roer irritert hud.

Gentle Cleansing Milk påføres på ansikt, hals og øvre bryst morgen og kveld. Massér inn i rolige sirkelbevegelser i noen minutter. Skyll av med lunkent vann eller bomullspad etter noen minutter. Tørk huden med et rent håndkle, og fortsett din daglige hudpleierutine med Facial Tonic.

Påfør Facial Tonic på en bommulspad, og dra den varsomt over både ansikt, hals og øvre bryst. Den oppfrisker, gir en naturlig glød og etterlater huden klar for neste steg.

Gentle Cleansing Milk: 

AQUA, OCTYLDODECANOL, CHAMOMILLA RECUTITA FLOWER WATER, GLYCERYL STEARATE SE, CETEARYL ALCOHOL, GLYCERIN, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, SESAMUM INDICUM SEED OIL, GLYCINE SOJA OIL, POLYGLYCERYL-4 CAPRATE, PHENOXYETHANOL, LAURYL GLUCOSIDE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, THEOBROMA 


Facial Tonic: 

Aqua, chamomilla recutita flower water, glycerin, phenoxyethanol, polysorbate 20, ethylhexylglycerin, disodium edta, parfum, decyl glucoside.

Ratings & Reviews

Rating
3 review(s)
Value
 • (2)
 • (1)
 • (0)
 • (0)
 • (0)
Customer Reviews
 1. Value
  Den perfekte gaven
  Disse to favorittene er den perfekte gaven. Også ser de jo så luksuriøse ut at de trenger jo ikke pakkes inn en gang, bare sett dem i en gavepose og voila.
  Her brukes cleansing milk til alt fra rens til barbering og facial tonic er herlig som toner og enda bedre til en oppfriskning i løpet av dagen. Og nydelig duft!
 2. Value
  Renser godt med silkemyk følelse.
  Effektiv , mild og behagelige produkter. Svir ikke og kan også brukes til å fjerne make-up med.
 3. Value
  Et godt valg!!
  Etter å ha prøvd mye ulike renseprodukter, har jeg garantert funnet min favoritt. Og med min sensitive hud, så elsker huden den også.
  Lett å påføre og lett å vaske av. Bruker Tonic etterpå, og huden kjennes ren å full av glød. Lekre og romslige flasker å ha fremme på badet gjør at man blir minnet på den daglige rens av huden, fremfor å gjemme produkter i skuffer å skap.
Write Your Own Review
Du anmelder:Cleansing Milk Duo
Rating