FINAL COUNTDOWN BLACK

Sort, vannfast og longlasting kajal som passer til alle. Kajalen er hypoallergenisk formulert og tørker raskt.

0,28 g
1426
Availability På lager
kr 97,50 kr 195,00
Rating
1 review(s)
Legg i ønskeliste
Produktbeskrivelse
Brukerveiledning
Ingredienser

Final Countdown Black

Kajalen Final Countdown er det viktigste verktøyet du har for å lage sømløs øyenskygge-design. Mange tenker at en kajal eller eyeliner skal brukes til å streke en linje, men kajalens jobb er å skape intensitet og bindeflate til øyenskyggene som legges over. Final Countdown er perfekt for å tegne på våtlinjen, og er i tillegg fettbasert, noe som gjør den vannfast.

Kajal er alt du trenger for å skape en sterk look som får oppmerksomheten inn mot øyet. Bruk den gjerne som en kremøyenskygge. Her kan du velge selv om du vil jobbe med fingrene eller bruke en blenderbørste. Dersom du ønsker en mer definert look kan du velge å legge skarpe linjer uten å blende.

Navnet på dette sminke-produktet har sitt opphav fra sangen med samme navn. Når du er ferdig med å legge kajalen vil den altså tørke etter at introen på Final Countdown er ferdig. Når makeupen har tørket sitter den på hele dagen.

Produktet er longlasting, og den vannfaste pigmenteringen gjør at du kan gå hele dagen uten å være bekymret for at sminken skal renne. På baksiden finner du en spisser som hjelper deg med å perfeksjonere våtlinjen på øyet og skape det intense blikket som varer hele natten.

Kajal er et sminkeprodukt som passer til alle uansett alder. Den er hypoallergenisk formulert og Ophtamologically tested, som betyr at den er testet av øyelege. Den kan dermed fint brukes med kontaktlinser og for de med sensitive øyner.

Har du utfordringer med å finne din farger? Vi hjelper deg gjerne! Ta kontakt med en av våre Amberly Beauty Advisors. Ellers finner du alt om vårt arketypesystem under arketypefanen.

Våre produkter er ikke testet på dyr.


Final Countdown er ekstremt lett å jobbe med. Kajalen er kremete, noe som gjør at den lett kan duses ut for å skape fine overganger, ved bruk av en finger eller vår blenderbørste. Kajalen kan legges både før og etter øyenskygge.

METHYL TRIMETHICONE, IRON OXIDES (CI 77499), POLYETHYLENE, TRIMETHYLSILOXYSILICATE, OCTYLDODECANOL, OZOKERITE, ACRYLATES/DIMETHICONE COPOLYMER, FERRIC AMMONIUM FERROCYANIDE (CI 77510), DISTEARDIMONIUM HECTORITE, PROPYLENE CARBONATE, MICA, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-t-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE

Ratings & Reviews

Rating
1 review(s)
Value
  • (1)
  • (0)
  • (0)
  • (0)
  • (0)
Customer Reviews
  1. Value
    Alltid i veska
    Denne har jeg alltid i veska, sånn at jeg kan gjøre om en veldig enkel look litt mer dramatisk så lett som bare det. Den er superlett å påføre og kan både være veldig markert og duset ut mykt. Helt nydelig resultat som tåler en tur i bassenget
Write Your Own Review
Du anmelder:FINAL COUNTDOWN BLACK
Rating