FINAL COUNTDOWN COZY

Brun, vannfast og longlasting kajal som passer til alle. Kajalen er hypoallergenisk formulert og tørker raskt.

0,28 g
1429
Availability På lager
kr 97,50 kr 195,00
Rating
4 review(s)
Legg i ønskeliste
Produktbeskrivelse
Brukerveiledning
Ingredienser

Final Countdown Cozy

Kajalen Final Countdown er det viktigste verktøyet du har for å lage sømløs øyenskygge-design. Mange tenker at en kajal eller eyeliner skal brukes til å streke en linje, men kajalens jobb er å skape intensitet og bindeflate til øyenskyggene som legges over. Final Countdown er perfekt for å tegne på våtlinjen, og er i tillegg fettbasert, noe som gjør den vannfast.

Final Countdown i fargen Cozy er en glitrende, varm, brun liner. Denne kajalen forminsker de fine linjene på øyelokket. Perfekt for hverdags-øyenskygge som gir litt varme og fin glød til øyelokket.

Kajal er alt du trenger for å skape en nydelig look som får oppmerksomheten inn mot øyet. Bruk den gjerne som en kremøyenskygge. Her kan du velge selv om du vil jobbe med fingrene eller bruke en blenderbørste.

Navnet på dette sminke-produktet har sitt opphav fra sangen med samme navn. Når du er ferdig med å legge kajalen vil den altså tørke etter at introen på Final Countdown er ferdig. Når makeupen har tørket sitter den på hele dagen.

Produktet er longlasting, og den vannfaste pigmenteringen gjør at du kan gå hele dagen uten å være bekymret for at sminken skal renne. På baksiden finner du en spisser som hjelper deg med å perfeksjonere våtlinjen på øyet og skape det intense blikket som varer hele natten.

Kajal er et sminkeprodukt som passer til alle uansett alder. Den er hypoallergenisk formulert og Ophtamologically tested, som betyr at den er testet av øyelege. Den kan dermed fint brukes med kontaktlinser og for de med sensitive øyner.

Har du utfordringer med å finne din farger? Vi hjelper deg gjerne! Ta kontakt med en av våre Amberly Beauty Advisors. Ellers finner du alt om vårt arketypesystem under arketypefanen.

Våre produkter er ikke testet på dyr.


Final Countdown er ekstremt lett å jobbe med. Kajalen er kremete, noe som gjør at den lett kan duses ut for å skape fine overganger, ved bruk av en finger eller vår blenderbørste. Kajalen kan legges både før og etter øyenskygge.

METHYL TRIMETHICONE, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, POLYETHYLENE, TRIMETHYLSILOXYSILICATE, OCTYLDODECANOL, OZOKERITE, IRON OXIDES (CI 77491), TITANIUM DIOXIDE (CI 77891), ACRYLATES/DIMETHICONE COPOLYMER, IRON OXIDES (CI 77499), DISTEARDIMONIUM HECTORITE, PROPYLENE CARBONATE, TIN OXIDE, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-t-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE

Ratings & Reviews

Rating
4 review(s)
Value
 • (4)
 • (0)
 • (0)
 • (0)
 • (0)
Customer Reviews
 1. Value
  Endelig Cat-eyes!!
  For meg med svært tunge øyelokk, øyne som renner og farger hvor svart er svært hardt, så har jeg endelig funnet det perfekte verktøyet til å lage Cat-eyes!! Superlett å legge takket være konsistens og spisser på enden, og den holder seg på plass gjennom den verste høststormen! Anbefales!!!
 2. Value
  Nydelig farge
  Denne må bare prøves. Jeg plages med øyne som renner i vær og vind, så denne er ofte mykt duset ut som øyenskygge under øynene mine. Sitter som bare det og er utrolig fin på
 3. Value
  Anbefales!
  Alle disse kajalene er fantastiske! De sitter sykt bra etter de har tørket. Denne fargen er helt nydelig! Enkel å bruke og lett å påføre.
 4. Value
  Lett
  Denne kajalen er lett å legge jevnt! Bonus at den er vannfast, da holder den lenge!
  Og dobbeltbonus med at bakstykket er egen kajalspisser!!
Write Your Own Review
Du anmelder:FINAL COUNTDOWN COZY
Rating