GENTLE FACE SCRUB

En delikat skrubb med aprikoskjernepulver

Ansiktsskrubben er tilpasset alle hudtyper, enten du har tørr, moden, eller sensitiv hud. Den luksuriøse skrubben løser effektivt opp døde hudceller og etterlater huden frisk og ren. De små kornene kommer fra pulveriserte aprikoskjerner, noe som betyr at de er runde i kantene og skånsom mot ansiktshuden.

50ml
2296
Availability På lager
kr 197,50 kr 395,00
Rating
9 review(s)
Legg i ønskeliste
Camilla

Quick fix for grå og gusten hud!
- Camilla Tran, Produktsjef

- Camilla
Produktbeskrivelse
Brukerveiledning
Ingredienser

Gentle Face Scrub - en delikat ansiktsskrubb med aprikoskjernepulver

Gentle Face Scrub er tilpasset alle hudtyper, enten du har tørr, moden eller sensitiv hud. Den luksuriøse skrubben løser effektivt opp døde hudceller, og etterlater huden frisk og ren. De små kornene kommer fra pulveriserte aprikoskjerner, noe som betyr at de er runde i kantene og skånsom mot huden i ansiktet. Brukes en til to ganger i uken som en fast del av din hudpleie-rutine.

Påfør skrubben på ansikt, hals og bryst i noen minutter og skyll av med lunkent vann. Unngå øyeområdet.

For en mild skrubb:
Massér forsiktig inn på fuktig hud

For en dypere skrubb:

Massér inn på tørr hud i noen minutter

Hver dag dannes det nye hudceller, samtidig som andre dør. Med årene blir huden dårligere til å støte fra seg de døde hudcellene, og derfor trenger huden litt hjelp fra oss.

Hva betyr dette?

Se for deg at de døde hudcellene og avfallsstoffer ligger som et lag på overhuden, og forhindrer at serum og krem trekker ned i underhuden. Bruker du dette produktet fast i din skincare-rutine 1-2 ganger i uken, fjerner du dette laget.

Våre produkter er ikke testet på dyr.


Trinn 1: Påfør skrubben på ansikt, hals og øvre bryst, men unngå øyeområdet
Trinn 2: For en mild skrubb: masser forsiktig inn på fuktig hud. For en dypere skrubb: masser inn på tørr hud i noen minutter
Trinn 3: Skyll av med lunket vann

Kan brukes en til to ganger i uken. Bør brukes med forsiktighet på oversensitiv hud. Anbefales ikke til pasienter med reseptbelagt aknemedisin.

Aqua, prunus amygdalus dulcis oil, glyceryl stearate se, prunus armeniaca seed powder, cetearyl alcohol, dicaprylyl ether, glycerin, butyrospermum parkii butter, olea europaea oil unsaponifiables, phenoxyethanol, polyglyceryl-4 caprate, tocopheryl acetate, lauryl glucoside, cocamidopropyl betaine, parfum, carbomer, ethylhexylglycerin, tocopherol.

Ratings & Reviews

Rating
9 review(s)
Value
 • (9)
 • (0)
 • (0)
 • (0)
 • (0)
Customer Reviews
 1. Value
  Perfekt
  Har prøvd veldig mange scrub i årenes løp.Denne er mild mot huden, og du blir silkemyk etterpå.Kan virkelig anbefale denne..Perfekt for å forberede huden til sol/selvbruning.
 2. Value
  Bli kvitt døde hudceller ?
  Mild og nydelig Scrub som etterlater huden myk og glødende.
  Ungdommene i huset digger også denne!
 3. Value
  Fantastisk
  Mild og veldig virkningsfull skrubb. Huden føles så ren og myk etter bruk. Og du virkelig ser at huden stråler og er klar og jevnere hudtone. Bruker den også på hendene/føttene me 2-3 ganger i uken og blir ikke så tørr lengre. Kan virkelig anbefales - du blir forelsket.
 4. Value
  I dusj, utfor dusj, på ansikt, på kropp
  Bruker den overalt så ofte som mulig! Elsker åbruke den i dusjen mens balsamen får virke.
 5. Value
  Fantastisk skrubb!
  Denna skrubben er rett og slett helt fantastisk. Etter en runde med denne føles huden god og mjuk ut, og er klar for neste steg i hudpleierutinen :-D
 6. Value
  Forfriskende
  Denne skrubben lukter fantstisk godt, og skrubber bort døde hudceller på en skånsom måte, selv for oss med sensitiv hud!
 7. Value
  Fantastisk!
  Denne er en drøm for tørr hud!
  Den er mild, men eksfolierer kjempe bra. Uten å etterlate huden helt strippet for fuktighet. Anbefales!
 8. Value
  Denne er himmelsk
  Et av mine favorittprodukter, som jeg virkelig nyter å bruke. Har allerede en ny på vent, så jeg ikke risikerer å bli fri for den. Huden blir bare så deilig etter en runde med denne skrubben. Og best av alt: ikke noe mikroplast i den. Anbefales!
 9. Value
  Herlig skrubb i fin forpakning
  Anbefales :)
  Kornene kjennes ikke noe vonde ut og man får silkemyk hud etterpå. Denne lukter også herlig og forfriskende. Supert at man får med en liten "skje."
Write Your Own Review
Du anmelder:GENTLE FACE SCRUB
Rating