32 shades of lipsticks

Leppestift, lipgloss liquidmatte
Perfekte lepper med Amberly makeup produkter

Hos Amberly Cosmetics er leppeproduktene våre superstjerner. Med vår revolusjonerende fargeteori har vi funnet frem til de ultimate rødfargene. Det som gjør dem så unike, er at de smelter sammen med dine eksisterende farger, fremhever øynene og forsterker din naturlige skjønnhet.

Siden alle produktene kommer med en enkel fargekode, finner du lett frem til ditt perfekte leppeprodukt og dine spesialtilpassede farger. I tillegg kommer de åtte første fargene i fire ulike teksturer. Da kan du ha en favorittfarge og bytte tekstur etter humør og anledning. Finn ut hvilken arketype du er her.

Leppestifter Amberly Silk

AMBERLY VELVET LIPSTICK

Amberly Velvet lipstick farger

AMBERLY SILK LIPSTICK

Amberly Silk Lipstick er myk, pleiende og full av næringsstoffer som antioksidanter og Shea Butter. Den er lett å påføre, og gir en umiddelbar følelse av velbehag. Den inneholder også kokosnøtt og soyabønner, som beskytter og gir leppene fuktighet.

Amberly Silk lipstick farger

MY SIGNATURE LIQUID MATTE LIPSTICK

My Signature Liquid Matte Lipstick er lett å påføre, holder hele dagen og tørker ikke ut leppene. Den er flytende ved påføring, men tørker og blir matt innen ett minutt. Den inneholder Kaolin, som er en naturlig leire, og det er dette som gir leppestiften den luksuriøse, matte finishen.

My Signature liquid matte lipstick farger

MY SIGNATURE BUTTER LIPGLOSS

My Signature Butter Lipgloss er rik på antioksidanter og vitamin C. Den inneholder også fuktighetsgivende ingredienser som myker opp tørre lepper. Lipglossen er lysreflekterende, noe som skaper en forstørrende effekt.

My Signature butter lipgloss farger