Amberly Makeup

THE MAKING OF THE MAKEUP

Møt Stephan Ulvund Øien,
vår Product Developer & Colorist

Med en personlighet like fargerik som de 1400 fargene han har blandet for hånd, lever han virkelig opp til jobbtittelen Product Developer & Colorist. Stephan Ulvund Øien har lenge hatt et ønske om å påvirke skjønnhetsindustrien til å sette mennesker, og ikke produkter i fokus. Denne drømmen får han oppfylt nå som han er blitt en del av Amberly-teamet. Vi har tatt en prat med ham for å snakke om den kommende makeup-linjen.

Fortell kort om makeup linjen

– Med denne makeuplinjen ønsker jeg å hylle mangfoldet, sette mennesket i fokus, og se bort fra trender. Alle fargene er håndlaget, med mål om å fremheve de vakreste trekkene dine. Vi dekker hele det etniske mangfoldet der ute men har finstemt linjen til det Nordiske markedet.
Hva er tanken bak makeup-linjen?

– For denne kosmetikklinjen prøver jeg å bevise en av de viktigste påstandene innen fargeteorien min: «Det er mulig å forutse hvilke farger noen kommer til å velge på bakgrunn av utseende og kulturell tilhørighet!» Fargene i makeup-linjen vår er derfor utviklet for å kunne passe hver enkel person.

Hva er viktig for deg når det kommer til selve produktet?

– Jeg har fokusert på formulaer som holder seg fresh på huden, uten at du kontinuerlig må pudre for å holde den ved like. Pudder er en av de tingene som forsterker linjer og rynker. Men ved bruk av ingrediensen resin oppnår man en frisk, glødende makeup som mykgjør linjene. Når det kommer til forpakningen, har teamet og jeg hatt fokus på både estetikk og funksjonalitet. Det har vært viktig for meg å skape forpakning med sømløse linjer, og så få deler som over hode mulig.

Når kommer makeup-linjen?

– Jeg håper vi er i mål til starten av januar. Men kittene, settingsprayen og kajalene våre blir lansert fortløpende så snart vi har dem in-house.

Hvilke produkter er du mest stolt over?

– Uten tvil Singularity kittet vårt, fordi det representerer en helt ny måte å tilpasse farger til folk på. Derfor har jeg også kalt kittet for Singularity, som betyr unik og uunngåelig endring. Vi kan ikke lengre som bransje lage én look som skal kle alle. Alle mennesker er unike.

Hvorfor velge makeup fra Amberly?

– Rett og slett fordi hele tankegangen om at én høst, sommer eller vårlook skal passe alle sammen er utdatert. Hos oss er du i fokus, uavhengig av hvem du er, eller hvor du kommer fra.