WOW!

Amberly produkter anbefalt av Lisa Eldridge

Det er med stolthet vi nå kan skrive at Lisa Eldridge anbefaler to av våre produkter: My Signature Butter Lipgloss (fargen Japonica), og Final Countdown Cozy (eyeliner).

Det er ikke hver dag et norsk kosmetikkmerke blir anbefalt av en stjerne som Lisa. En god dag på kontoret for oss i Amberly.

Se videoen nedenfor. Våre produkter kan du se fra tidspunktene 19:40 og 25:35.

Produktene som er anbefalt av Lisa:

Final Countdown cozy, eyeliner
Steng

FINAL COUNTDOWN COZY

kr 195
Brun, vannfast og longlasting eyeliner som passer til alle. Anbefalt av Lisa Eldridge. Eyelineren (kajalen) er hypoallergenisk formulert og tørker raskt.
Kjøp
My Signature Butter Lipgloss - anbefalt av Lisa Eldrigde
Butter Burnt Red
Butter Charm
Butter Chestnut Rose
Butter Hippie Pink
Butter Japonica
Butter Night Shadz
Butter Shady Lady
Butter Tyrian Red
Steng

MY SIGNATURE BUTTER LIPGLOSS

kr 210
TO OUR ENGLISH SPEAKING VISITORS: If you have seen the video from Lisa Eldridge, and want to buy our «My Signature Butter Lipgloss», please have a chat with us or send us an email at post@amberly.no. The price for My Signature Butter Lipgloss is €21 / $23. If you add your address in the chat/email, we can also find out the freight cost. My Signature Butter Lipgloss er den perfekte hverdagsglossen med farge. Anbefalt av Lisa Eldridge. Dette er en lip gloss som er en blanding av en leppe-lakk og en lipgloss. Sterkt pigmentert, men i farger som er formulert for å få frem det lille ekstra glimtet i øynene dine. Den er rik på antioksidanter, vitamin C og inneholder fuktighetsgivende ingredienser som myker opp tørre lepper. Den er også lysreflekterende og skaper en forstørrende effekt på leppene dine.

Om Lisa Eldridge

Lisa er ikke hvem som helst, hun blir ansett som en av de mest erfarne og respekterte makeupartistene som finnes.

Lisa jobber med kjendiser som Kate Winslet, Keira Knightley, Kate Moss, Rosie Huntington-Whiteley og Emma Watson.

Hennes sminkekunst har dukket opp på sidene til praktisk talt alle motemagasiner, inkludert internasjonale publikasjoner som VOGUE, ELLE, ALLURE, HARPER’S BAZAAR og LOVE.

Hun har også gitt ut boken “Face Paint: The Story of Makeup”, som raskt ble en New York Times bestselger og er nå utgitt på syv språk.