Anti aging

Hvordan unngå rynker i ansiktet, Anti age advanced collagen firming night cream
Anti aging, hindre rynker i ansiktet

DE FØRSTE LINJENE

Det er helt naturlig å bli eldre. Det skjer kontinuerlig små endringer i huden, og plutselig oppdager man synlige tegn, som for eksempel mindre glød og slappere hud. Man tar seg selv i å spørre «Har den rynken alltid vært der?» Aldringsprosessen starter ofte i 25-årsalderen. Hvor mye og hvor fort huden eldres, er avhengig av både gener og livsstil.

Hvordan unngå rynker i ansiktet, modell

LUXURY DAY CREAM

Innovativ dagrem for de første linjene

Luxury Day Cream er en luksuriøs krem som beskytter huden mot tidlig aldringstegn. Den avanserte vitaminsammensetningen har en positiv endring på hudens struktur. Dette er en innovativ krem som gir en følelse av skjønnhet og velvære.

Dagkrem for å pleie huden

INTENSIVE NIGHT CREAM

Eksklusiv nattkrem for de første linjene

Dette er en rik krem med høy konsentrasjon av næringsstoffer og vitaminer. Den tilfører fukt, og påvirker hudens kollagenstruktur.Med 3% karbamid er denne kremen også lett eksfolierende. Denne eksklusive kremen etterlater huden din silkemyk.

Nattkrem, utviklet i Norge

EKSISTERENDE LINJER

Det er en kjent sak at alle vil leve lenge, men ingen vil bli gammel. Vi kan dessverre ikke stoppe aldringsprosessen, men vi kan bremse den med riktig pleie og beskyttelse.

Hvordan unngå rynker i ansiktet, se våre norskutviklede produkter

ADVANCED COLLAGEN CREAM

Anti-rynkekrem med «botox-effekt»

Advanced Collagen Cream er en luksuriøs anti-rynkekrem som inneholder Syn-Ake. Dette aktive stoffet trekker ned i huden, og får musklene til å slappe av. Kremen glatter ut utrykkslinjer, og gir en ungdommelig utstråling. Den virker på en lignende måte som Botox, uten at ansiktet fremstår uttrykksløst.

Unngå rynker med Advanced Collagen Cream

FIRMING NIGHT CREAM

Rik nattkrem som forebygger dannelsen av fine linjer.

Denne kremen passer for de som allerede har fått noe linjer og rynker. Nattkremen forebygger dannelsen av fine linjer, og øker hudens elastisitet. Den stimulerer hudens kollagen, samtidig som den reparerer skader. Dette er en rik krem som vil etterlate huden myk og full av næring.

Unngå rynker med Firming Night Cream