Base

Å finne den riktige basen handler om å finne produkter som gir et naturlig uttrykk og en glød som «kommer innenfra», uavhengig av hudtype. En god base skal gi fukt, myke opp fine linjer og ikke sprekke opp i løpet av dagen. Fargene i baseproduktene våre er skapt for å dekke et generelt utvalg av alle hudtoner. Fargene er delt inn skala fra 1 til 10, hvor 1 er lysest og 10 er mørkest. Deretter er fargene delt inn på undertone, YR (Yellow-Red) for gul med rød undertone, og YG (Yellow-Green) for gul med grønn undertone.

Base er primer, foundation, concealer og pudder. En gyllen regel innen makeup er at man skal jobbe med de fuktige teksturene først, deretter de tørre.

Med riktig og jevnlig hudpleie vil huden styrkes og ha et godt fundament under basen. En styrket hudbarriere med fuktighet gir jevnere resultat, og holder på sminken hele dagen. Utforsk nettsiden eller ta kontakt med en av våre Amberly Beauty Advisors for å få tilpasset din hudpleie.

Fundamental Primer

Fundamental Primer SPF30 er et produkt som gir sminken lengre holdbarhet og tilfører glød. Den beskytter også mot UV-stråler med en solbeskyttelsesfaktor på 30. Påføres etter din daglige hudpleierutine, og la den trekke inn i huden før du påfører foundation.

Illuminating Concealer

Illuminating Concealer er lett, dekker godt og løfter mørke partier. Takket være den lette teksturen og de lysreflekterende mikropigmentene ser huden øyeblikkelig yngre og glødende ut. Legg på ønsket område, og masser den inn i huden. Ett lag dekker optimalt!

Fargene på concealerene er ment å komplimentere de andre baseproduktene. De er derfor satt en tone lysere enn foundation og pudder-fargene. Når du påfører concealer på f.eks mørke ringer under øynene, vil dette området lyse opp og skape en illusjon om at huden er løftet. Dette vil få de mørke områdene til å forsvinne.

Soft Illusion Lasting Fluid Foundation

Soft Illusion Lasting Fluid Foundation er lett og har middels dekkevne. Den inneholder hyaluronsyre og sukkerekstrakt som gir masse fuktighet og myker opp mimikklinjer. Foundationen kan påføres i tynne lag, men vil fremdeles dekke godt. Husk å rist flasken godt før bruk.

Soft Illusion Lasting Fluid Foundation er det perfekte produktet for deg som forventer mye av foundationen din. Den er vannavstøtende, har lang holdbarhet og er derfor perfekt for deg med en aktiv hverdag.

SupremeFit
Compact Powder

Våre high-definition kompaktpuddere har en soft fokus-effekt som reduserer synligheten av fine linjer. Denne utrolige teksturen gir huden en kremaktig og fløyelsmyk følelse. I tillegg legger pudderet seg som en tynn, jevn og behagelig film på huden, samtidig som den absorberer olje og jevner ut huden. Lanseres høsten 2018.

Bruk den vedlagte pudderputen, og trykk pudderet forsiktig inn i huden på de områdene du ønsker å matte ned. Pudderet er ekstremt finkornet slik at resultatet ser mer naturlig ut.