Eye focus

Hvilken farge du velger på øyenskyggen er ikke så viktig. Det viktigste er at den ikke tar bort fokuset fra øynene dine ved å være sterkere, lysere, eller ha for skarpe former. Bruker du samme temperatur på øyenskyggen som på huden din, vil fargen smelte inn i huden og se mer naturlig ut. Legger du en skygge som er mørkere enn huden og graderer inn mot vipperøttene, vil det hvite i øynene bli ekstra hvitt. Har du varm hud, kler du derfor varme øyenskygger best. Har du kaldere hudtone, vil de mer nøytrale og kalde fargene fungere godt. Følger du denne regelen vil det alltid bli riktig.

1. Start med å legge den lyseste øyenskyggen over hele lokket.

2. Bruk deretter blenderbørsten, og legg en medium farge i den ytre globalen.

3. Skap mer dybde ved å legge en matt, mørkere øyenskygge i ytterkanten av øyet.

4. Bruk deretter en varmere skygge for å mykne overgangene til skyggen i steg 3. I dette tilfellet, en lett lysreflekterende.

5. Skap mer dybde og form i ytterkanten ved å legge en enda mørkere, matt skygge i akkurat fordypningen av den ytre globalen, og inn mot siste vipperot.

6. Følg stegene 1-5 også under øyet.

Du har kanskje lært at du skal bruke motsatt farge på øyenskyggen i forhold til øyenfargen din. Dette er riktig for noen, men ikke alltid. Når man har lagt en makeup, bør øynene alltid være det første man legger merke til. Det enkleste og beste tipset for å få frem øyenfargen din, er å bruke lik temperatur på leppestift som du har på øynene.

Påfør rikelig med primer på øyenlokkene. Start alltid med den lyseste fargen, og jobb mørkere og mørkere. Jo mørkere øyenskygge du velger, desto mindre børste bør du bruke, og jo nærmere vipperøttene bør den legges. Avslutt med Amberly Cosmetics´ blenderbørste for å skape myke overganger.

  • Har du varme øyne: bruk en leppestift med en varm undertone (W eller NW)
  • Har du kalde øyne: bruk en leppestift med en kald undertone (C eller NC)

PRODUKTER VI HAR BRUKT:

Eyeshadow Blending Brush

kr 249
En vegansk blenderbørste for øyne. Perfekt for å duse ut overgangene i øyenskyggene. Sminkekosten er laget av syntetisk fibre som etterligner geitehår.

Eyeshadow Flat Brush

kr 249
En vegansk, flat applikatorbørste for øyne. Eyeshadow Flat Brush er laget av syntetisk fibre som etterligner geitehår.

Fundamental Primer SPF30

kr 299
Fundamental Primer SPF30 er en base som gir sminken lengre holdbarhet, og gjør at huden får mer glød. Med SPF30 beskytter primeren også mot UV-stråler. 30ml

Shade Palette – Neutral Browns

kr 299
12 taupe øyenskygger i nøytral til varme farger. Palettet inneholder både matte og glitrende teksturer som er inspirert av det norske vinterhalvåret.