Fuktighetskremer

Norskutviklet fuktighetskremer fra Amberly
Fuktighetskrem utviklet i Norge

I løpet av dagen blir huden utsatt for mange ytre påkjenninger i form av hardt vær og forurensing. Hovedoppgaven til en fuktighetskrem er å legge seg som et beskyttende lag på overhuden. Samtidig skal den også tilføre, og holde på fuktigheten.

DAY CREAM SPF15

En krem som forebygger UV-skader
Day Cream SPF15 passer for alle hudtyper. Den inneholder organisk UV-filter som beskytter huden mot UV-skader, hyperpigmentering og for tidlig aldring. Dette er en rik krem som også gir optimalt med fuktighet.

Bruk den etter serumet har trukket inn i huden, både morgen og kveld.

Day cream spf15 fra Amberly, fuktighetskrem

24H MOISTURIZING CREAM

Spesialutviklet krem for det nordiske klimaet
24H Moisturizing Cream er en fuktighetskrem som passer for alle hudtyper. Kremen inneholder hyaluronsyre som binder til seg fukt, slik at huden får mer volum. I tillegg legger kremen seg som et beskyttende lag på overhuden, hindrer fuktighetstap og beskytter mot det harde nordiske været. Denne lette kremen inneholder også E-vitamin som er en sterk antioksidant.

Bruk den etter serumet har trukket inn i huden, både morgen og kveld.

24H-Moisturizing-Cream, fuktighetskrem utviklet i Norge

24H OIL CONTROL CREAM

En lett krem som gir mattende resultat
24H Oil Control Cream er for deg som har fet T-sone eller store porer. Kremen er tilpasset kombinert til fet hud, og inneholder Regu-Seb som har dokumentert effekt på reduksjon av talgproduksjon. Du får et nydelig matt resultat som varer hele dagen.

Bruk den etter serumet har trukket inn i huden, både morgen og kveld.

24h-oil-control-cream, fuktighetskrem utviklet i Norge