Hvorfor velge Amberly?

Hvorfor bruke Amberly
Hvorfor velge Amberly

Nordisk hud er ikke som andre

Nordisk klima er hardt for huden. Det beste for deg er derfor produkter som er laget nettopp for slikt hardt klima. Derfor behøver du Amberly sine produkter, vi har vi tatt hensyn til klimaet under utviklingen av sminken og hudpleie serien.

Aktive ingredienser og dokumenterte effekter

Vi bruker aktive ingredienser med dokumenterte effekter. Dette er dokumentert av en tredjepart.

Opplevelse av luksus

Vårt hovedmål er å styrke huden din, men vi har også fokus på opplevelse og følelsen du får når du påfører produktene. Derfor har vi brukt mye tid på å lage lekre forpakninger. Alt for at du skal få en følelse av luksus. Det fortjener du.

Hudpleie fra Norge

«Less is more»

Vi bruker så få ingredienser som mulig. Jo færre ingredienser, jo mindre sannsynlighet er det for uventa reaksjoner.

Ikke testet på dyr

Ingen av produktene våre er testet på dyr.

«Blacklisten» vår er lang

Vi har en lang liste over ingredienser vi ikke ønsker å bruke i produktene. Ingredienser som er til fare for mennesker, dyr eller naturen styrer vi unna. Ingredienser som gir raske effekter, men er skadelig på huden over lengre tid er ikke å finne i våre produkter. Vi bruker trygge ingredienser med langvarige effekter på huden.

Regler

Vi oppfyller den strenge kosmetikkloven i Europa og i Norge. Vi er også godkjent for eksport til Australia – tross den strenge importloven Australia har. Dette er takket være den lange «blacklisten» vår.

Anbefalt av Lisa Eldrigde

Amberly er anbefalt av selve Lisa Eldrigde. Se egen artikkel om Lisa.

Spar tid ved å bruke våre produkter

Produktene er enkle å bruke, noe som gjør at du sparer tid foran speilet. Vi har også vår egen Hudpleie og makeup skole.

Kort vei = bedre produkter

Produktene er produseres i Tyskland og Italia. Vi har kort transport mellom produksjon og hovedlageret vårt i Stavanger. Derfor har vi alltid kontroll over temperaturen og trykket varene blir oppholdt i. Stor temperatur forskjell og trykk kan gi uheldig effekt på produktene.

«Lots of love»

Fra første sekund blir produktene behandlet med kjærlighet. Når du har handlet hos oss, får produktene en siste dose med kjærlighet fra oss. Det blir plukket og pakket med omhu. Alt blir pakket på hånd. Produktene blir levert i lekre bokser og silkepapir (med unntak av små ordre som leppestift)

Fokus

Vi er ikke en produsent som har et ekstremt bredt utvalg av produkter. Vi holder fokus på et mindre antall produkter og lager dem best mulig.

Lokale løsninger

Vi gjør mye «in house». Bilder og filmer blir redigert av oss. Modellene vi bruker er lokale modeller. Vi deltar aktivt på lokale eventer og stiller gjerne opp med det vi kan.

Vi hjelper deg med å finne riktig produkt

Vi er lett tilgjengelig om du behøver vår hjelp til å finne riktig produkt for deg og din hud. Det er lett å kontakte oss gjennom chat, telefon eller mail. Du kan også booke 30 min. rådgivningstime.

Makeup og kosmetikk utviklet i Norge