Let it glow!

Synna, en Amberly modell
Få glød i huden

Alle vet hva det vil si å ha glimt i øyet, og det samme gjelder også når vi snakker om glød i huden. Bare tenk på den fine gløden du får etter litt sol, eller hvordan huden lyser opp når du er forelsket.

Tips: Ikke vær redd for å bruke sminke med glitterpartikler. Jo større partiklene er, desto mindre linjer viser de. En fin regel er at highlightere bør legges på områder som ikke har linjer eller rynker. Passende områder å fremheve er: neserygg, øyekrok, eplekinn, amourbuen, hake og på hver side av pannen.

FACE & BODY

Liquid Highlighter

Face & Body Liquid Highlighter er en flytende gelé, som gir et fantastisk lysreflekterende resultat. Den tørker og blir til en lett og holdbar film på huden. Bland highlighter med fuktighetskrem eller foundation for å få en lett glød. For ekstra intens glød, legg den i highlight-områdene ved å klappe den forsiktig over foundation. Highlighteren kan også brukes på kroppen. Husk å rist flasken godt før bruk. En veldig liten mengde er nok.

Face & Body Liquid Highlighter er en flytende gelé, som gir et fantastisk lysreflekterende resultat.

LUXEPETALS

Skin Glow

En 2-i-1 lysreflekterende blusher og solpudder. LuxePetals Skin Glow gir huden perfekt glød og farge. Dette produktet kombinerer både blusher og solpudder. Teksturen er lysreflekterende, slik at huden får en perfekt og naturlig glød.

Få glød i huden med våre makeup produkter, utviklet i Norge

Start med solpudderet, og fullfør med et hint av blusher på kinnene. Solpudderet er matt, men inneholder større glitterpartikler som gir lysrefleksjon uten å fremheve linjer og rynker. Blushen derimot, legges på eplekinn og er lett lysreflekterende med sine mindre partikler.

Få glød i huden med LuxePetals Skin Glow