Øyeterapi

Den tynneste huden finner du på øyelokket. Den er faktisk bare 0,02 millimeter tykk, og er derfor mer sårbar enn huden ellers i ansiktet. Siden huden rundt øynene er så tynn og sensitiv, er det ekstra viktig å bruke kremer som er utviklet spesielt for dette området.

Hvem skal bruke øyekrem?

Alle over 20 år, og du som bruker mascara. Så er du 12 år og bruker mascara, da anbefaler jeg at du bruker øyeprodukt. Hver gang du fjerner mascaraen utsetter du huden din for gnikking/friksjon. Dette vil i senere sette sine spor.

Kan du påføre øyeproduktet feil?

Ja! Se video på hvordan du påfører øyekremen på riktig måte.

Øyekrem skal brukes morgen og kveld. Påfør en liten prikk med krem på ringfinger, og tapp forsiktig i en C rundt øyet. Huden vil suge til seg det den trenger, og det er derfor ikke nødvending å påføre kremen helt inntil øyet.

HYDRATING EYE GEL

Parfymefri øyegelé for alle hudtyper

Dette er en lett øyegelé som trekker fort inn, og gir huden mye fuktighet. Den er parfymefri, og reduserer tørrhetslinjer og trøtte øyne. Geléen inneholder ingredienser som gir fuktighet, samtidig som den også forebygger fuktighetstap.

Kremen passer for alle hudtyper, også for de mest sensitive.

EYE CONTOUR CREAM

Rik øyekrem for moden hud

Eye Contour Cream er rik på konsentrerte aktive ingredienser som roer og beskytter huden. Den gir maksimalt med fuktighet, og etterlater huden myk og oppfriskende. Kremen passer for de med moden hud, som har begynt å få synlige linjer rundt øynene.