Pure Eminence

Jeg heter Camilla, og er Product Manager hos Amberly Cosmetics her i Stavanger.

Etter å ha jobbet som hud- og kroppsterapeut i snart ti år, har jeg erfart at det nordiske været kan være en påkjenning for huden. Ambisjonen vår var derfor å utvikle en hudpleieserie som tok utgangspunkt i vårt klima, og de utfordringene som ofte følger. Huden er like individuell som personligheten vår. Derfor er det viktig å velge riktig produkt til riktig hudtype.

Serien vår Pure Eminence er av høy kvalitet, og består av et utvalg for enhver hudtype. Ingrediensene er nøye utvalgt og dermatologisk testet. Kombinasjonen av innovative og aktive ingredienser betyr at produktene både beskytter og pleier. Du vil umiddelbart merke at huden din får riktig behandling.

Skjønnhet og hudhelse går hånd i hånd. Det er viktig med daglig pleie over lengre tid, og ikke minst at produktene du bruker er tilpasset deg og din hudtype. Jeg er utrolig stolt over resultatet, og det gleder meg at flere nå kan få sin idealhud. Det har vært en spennende reise så langt, og jeg gleder meg til fortsettelsen.

Ta gjerne kontakt med meg om du ønsker nærmere opplysninger om vår hudpleieserie Pure Eminence.

Camilla Tran
Product Manager

E-post: post@amberly.no eller ring meg direkte +47 980 56 232

Hudpleieserien Pure Eminence består av produkter til ansiktet, og inneholder innovative og aktive ingredienser som har dermatologisk virkning. Serien forsterker hudens skjønnhet gjennom daglig pleie, og gir langvarig effekt uten å gjøre huden sensitiv. Kremene trekker inn i huden og pleier dypt, samtidig som de legger seg som et beskyttende lag som skjermer huden mot hardt vær og forurensing.