Scrub & Peel

Enzymatic Peeling fra Amberly
Peeling og skrubb

Huden kvitter seg faktisk med flere milliarder døde hudceller hver dag. Over tid går denne prosessen dessverre saktere, og kan med tiden stoppe helt opp. Peeling løser opp døde hudceller, fjerner tilstoppinger og forsterker derfor hudens evne til å absorbere næring. Du får glattere og renere hud etter én behandling, og forbedrer også effekten av de neste produktene som blir brukt.

Enzymatic Peeling

En peelende maske med papayaenzymer og BHA

Enzymatic Peeling er en eksfolierende maske som passer de fleste hudtyper. Den eksklusive peelingen inneholder papayaenzymer og BHA, som trenger ned i porene, løser opp døde hudceller og pleier i dybden. Påfør masken på ansikt, hals og bryst en til to ganger i uken. La den virke i noen minutter, og skyll av med lunkent vann. Har du veldig tørr og gusten hud, kan den også brukes over natten. Dette vil gi deg en næringsfull og jevnere hud.

Enzymatic Peeling med papayaenzymer

Gentle Face Scrub

En delikat skrubb med aprikoskjernepulver

Gentle Face Scrub er tilpasset alle hudtyper, enten du har tørr, moden, eller sensitiv hud. Den luksuriøse skrubben løser effektivt opp døde hudceller, og etterlater huden frisk og ren. De små kornene kommer fra knuste aprikoskjerner, noe som betyr at de er runde i kantene, og skånsom mot huden i ansiktet. Kan brukes en til to ganger i uken. Påfør skrubben på ansikt, hals og bryst i noen minutter, og skyll av med lunket vann. Unngå øyeområdet.

For en mild skrubb: Massér forsiktig inn på fuktig hud.
For en dypere skrubb: Massér inn på tørr hud i noen minutter.

Gentle Face Scrub, eksfolierende

FAKTA

Hver dag dannes det nye hudceller, samtidig som andre dør. Med årene blir huden dårligere til å støte fra seg de døde hudcellene, og derfor trenger huden litt hjelp fra oss.

Hva betyr dette?
Se for deg at de døde hudcellene og avfallsstoffer ligger som et lag på overhuden, og forhindrer at serum og krem trekker ned i underhuden. Peeler du regelmessig 1-2 ganger i uken, fjerner du dette laget. Da trekker de andre produktene dypere inn i huden, og får en bedre virkning.