Serum

Serum er et konsentrert og målrettet pleieprodukt
Serum, for en vakrere hud

Serum er et konsentrert og målrettet pleieprodukt som inneholder viktige næringsstoffer og aktive ingredienser. Det trekker ned i huden og tilfører ekstra pleie og fuktighet. Bruk det etter renserutinen, og før du legger på dag- eller nattkrem.

CALMING LIPID SERUM
Reduserer tørrhetslinjer

Calming Lipid Serum er allergivennlig og passer alle hudtyper. Det er spesielt egnet for tørr og sensitiv hud. Det rike gel-serumet trekker raskt inn i huden og reduserer tørrhetslinjer. Serumet gir huden masse fuktighet, samtidig som det roer ned irritert og hissig hud. Det inneholder en høy konsentrasjon av blåbærekstrakt, som beskytter huden mot ytre påkjenning.

Påfør serumet på nyrenset hud morgen og kveld. La det trekke godt inn i huden før du legger på dag- eller nattkrem.

Calming Lipid, reduserer tørrhetslinjer

DUO COLLAGEN BOOSTER
For moden hud som mangler elastisitet og ungdommelighet

Dette rike gel-serumet har to virkninger. Det booster huden med næring, samtidig som det setter i gang produksjonen av kollagen og elastin. Serumet inneholder Proline, som er kjent for å aktivt øke cellefornyelsen, og etterlater huden fastere og mykere.

Bruk den på nyrenset hud morgen og kveld. La det trekke godt inn i huden før du legger på dag- eller nattkrem.

Moisturizing serum, reduserer rynker og stimulerer dannelsen av kollagen

ANTI AGING SERUM
Reduserer rynker og stimulerer dannelsen av kollagen

Dette er et kraftig serum som passer moden hud som er dehydrert og mangler glød. Serumet inneholder tetrapeptid, som er kjent for å øke dannelsen av kollagen og reduserer rynker.

Produktet er basert på en avansert teknologi, hvor tetrapeptid og hyaluonsyre er kombinert på en måte som gjør at de forsterker effekten av hverandres egenskaper. Bruker du dette produktet over lengre tid, vil den gi fastere hudstruktur og en ungdommelig glød.

Påfør serumet på nyrenset hud morgen og kveld. La det trekke godt inn i huden før du legger på dag- eller nattkrem.

Anti Agin Serum, unngå rynker