Sweep, swipe, swirl!

Slitesterke børster til makeup, utviklet i Norge
Børster til makeup, utviklet i Norge

Børstene våre er laget av plastikk, aluminium og syntetiske fibre som etterligner geitehår. Børstene er innbundet på en spesiell måte som gjør at de ikke røyter. Våre første børster er et minimumsutvalg som dekker de fleste behov.

Makeup børster vegan

Blender brush

En vegansk blederbørste for øyne, perfekt for å duse ut overgangene i øyenskyggene. Bruk Blender Brush i sirkulære bevegelser for å duse ut overgangene i øyenskyggen.

Blender brush (børste)

Eyeshadow flat brush

En vegansk flat applikatorbørste for øyne. Bruk Eyeshadow Brush Flat til å legge på øyenskygge og myke kremkajaler. Den smale siden av børsten kan brukes til å duse ut øyenskygge.

Eyeshadow flat brush (børste)

Brow tool

En vegansk flerbruksbørste for bryn og øyne. Bruk Brow Tool til å legge bryn, eyeliner eller de mørkeste skyggene rundt øynene. Spolbørsten kan også brukes til å perfeksjonere vipper og bryn.

Brow tool vegan børste

Concealer Buffer

Vegansk concealer-børste for perfekt resultat. Bruk Concealer Brush til å applikere concealer og polere den inn i huden, slik at du får et naturlig dekkende resultat. Kan brukes både tørr og fuktig.

Brow tool vegan børste

Cheek & Contour

En vegansk, skrå pudderbørste for å skape perfekt og sømløs kontur. Den korte siden lager linjer, mens den l engre siden skaper gradering i linjene.

Cheekandcontour-brush (børste)

Foundation Brush

En vegansk, rund foundationbørste som er perfekt til å polere foundation inn i huden. Kan brukes både tørr og fuktig.

Foundation Brush (børste)

Powder Brush

En vegansk børste for de myke skyggedesignene, perfekt til blush, pudder og solpudder. Legg pigmentet på spissen av børsten, poler deretter produktet inn i huden med sirkulære bevegelser.

Amberly Powder Brush
Børster fra Amberly