Loading

Amberly Cosmetics er et Norsk kosmetikkmerke som ble startet i 2017 av gründer Bjørn Erik Bjørnsen. Det fokuserer på luksuriøse hudpleie- og makeupprodukter, og selges både i webshoppen og via Beauty Advisors.

CEO og grunnlegger Bjørn Erik Bjørnsen hadde lenge drømt om å starte et eget kosmetikkfirma. Men det var ikke før navnet Amberly Cosmetics kom til ham i slutten av 2016 at hjulene virkelig begynte å rulle.

Bjørn Erik drev sitt eget kosmetikk-agentur for over 30 år siden, men da kosmetikkavgiften kom endret han bransje, og har etter den tid startet og drevet flere suksessfulle selskaper.

Det måtte gå flere år før Bjørn Erik endelig fikk realisert drømmen sin om å skape sitt eget kosmetikkmerke med sine egne visjoner og ideer. Men når han bestemmer seg for noe, er det ingenting som kan holde ham tilbake.

Det har vært en lang prosess bestående av mange ideer og høye ambisjoner. Amberly-teamet har vokst i takt med utviklingen, og ekspertisen vår blir bare større. For at vi skal få den høye kvaliteten vi ønsker, samarbeider vi med de beste laboratoriene i Europa, både innen hudpleie- og makeupprodukter.

All forpakning er spesialdesignet, og alle ingredienser er nøye plukket ut og satt sammen. Vi har selv vært på laboratoriene og kvalitetssjekket produksjonsprosessene. Farger og ingredienser er blitt justert etter behov slik at produktene skal bli så bra som mulig.

Ingenting i Amberly Cosmetics er overlatt til tilfeldighetene. Til og med den lille klikk-lyden du hører når du lukker makeup-forpakningen har vært oppe til diskusjon. Det har vært viktig for oss å utvikle praktiske produkter med høy kvalitet. De skal gi en følelse av luksus og eksklusivitet, samtidig som de er enkle i bruk og faktisk virker!

Da den første traileren med 19 paller med produkter ankom lageret vårt i Stavanger i oktober 2017, sto ekstasen i taket. Gleden var ubeskrivelig da vi endelig fikk produktene i hendene for første gang, og innså at de ble akkurat slik vi hadde sett for oss.

Vi gleder oss til veien videre, og er så glad for at akkurat du har lyst å bli med på reisen. Historien til Amberly er så vidt begynt.

Historien til Amberly Cosmetics Bjørn Erik Bjørnsen