HYDRATING MASQUE

Ansiktsmaske for alle hudtyper. Kjøp i oktober og støtt brystkreftforeningen med 10 kr

50 ml
2290
Availability På lager
kr 475,00
Rating
10 review(s)
Legg i ønskeliste
Camilla

Må prøves! Effekten kan ikke beskrives med ord.
- Camilla Tran, Produktsjef

- Camilla
Produktbeskrivelse
Brukerveiledning
Ingredienser

Kjøp en Hydrating Masque og støtt brystkreftforeningen med 10 kr i oktober! 

Hydrating Masque er en ansiktsmaske som passer alle hudtyper og gir intens fuktighet. Masken inneholder hyaluronsyre som umiddelbart øker hudens fuktighetsnivå, og etterlater huden silkemyk og full av glød. På grunn av de aktive ingrediensene kan du oppleve en lett prikking i huden.

De fleste hudtyper og -tilstander trenger fra tid til annen ekstra påfyll av fuktighet. Med årene trenger huden også stadig mer for å opprettholde et godt nok fuktighetsnivå. En god ansiktsmaske gjør underverker for huden, og bør brukes 1-2 ganger i uken. Masken er mer konsentrert enn krem, og gir et øyeblikkelig resultat. Dette er det perfekte produktet når huden trenger det lille ekstra. En god ansiktsmaske gir huden det lille ekstra den trenger som prikk over i-en i din daglige hudpleien. Ved å bruke en ansiktsmaske en til to ganger i uken vil huden få ekstra av det den trenger av næring. Er huden din fuktfattig, bør du bruke en rens, fuktighetskrem og nattkrem, et serum og en ansiktsmaske som er tilpasset. Dette øker effekten av  hudpleien, slik at huden din får massevis av fuktighet. Har du fet hud, uren hud eller tilstoppede porer, kan en maske som gir ordentlig dyprens, gi gode resultater for å begrense utbrudd ved å regulere talgproduksjon, forhindre tilstopping av porer og samtidig roer ned huden.

Husk å rense huden godt!

Rens øker effekten av de neste produktene. Du ville aldri lagt et nytt lag med sminke oppå det gamle, og det samme prinsippet fungerer også for hudpleie. For at de aktive ingrediensene i produktene våre skal fungere optimalt, er det veldig viktig at det ikke ligger et lag med gammel sminke, fett, og forurensing oppå huden. Da vil de næringsrike ingrediensene i produktene dine nemlig ikke klare å trekke inn i huden og gjøre den jobben de skal gjøre.

Trinn 1: Rengjør huden
Trinn 2: Påfør rikelig med Hydrating Masque på ansikt, hals og øvre bryst
Trinn 3: La virke I 20 minutter
Trinn 4: Skyll grundig av med lunkent vann

Anbefales en til to ganger i uken.

Aqua, PVP, glycerin, sorbitol, olea europaea fruit oil, corylus avellana nut oil, carbomer, arginine, phenoxyethanol, panthenol, CI 77891, glyceryl acrylate/acrylic acid copolymer, propylene glycol, ethylhexylglycerin, disodium edta, parfum, sodium hyaluronate, saccharomyces lysate, threonine, valine, glutamic acid, glycine.

Ratings & Reviews

Rating
10 review(s)
Value
 • (10)
 • (0)
 • (0)
 • (0)
 • (0)
Customer Reviews
 1. Value
  MÅ PRØVES!!
  Har sensitiv hud, la denne på nyrenset hud og etter bare 5 minutter så jeg hvor den hadde jobbet seg ned i huden. da jeg hadde vasket den av etter ca 20-25 minutter var huden så myk å fresh. Etter 2-3 uker med denne har de tørre sonene i ansiktet blitt borte.
 2. Value
  Amazing!
  I don't like it, I love it, love it, love it!
 3. Value
  Magisk
  Denne masken er bare helt fabelaktig. Tror ikke jeg har hatt så myk og glatt hud siden jeg var riktig ung. Torill 1950 model. Takk Amberly !
 4. Value
  Mindfulness på boks❤️
  Den fukter, den strammer, den dufter deilig. Den smaker til og med godt, ikke at jeg spiser den altså, men det hender jeg slikker meg på leppene.
  Den blir ikke stiv og knusktørr som mange andre, men deilig klissete uten at den smitter av.
  Den er bare utrolig deilig. Og ja, man kan gjøre andre ting mens den virker, eller man kan lene seg tilbake og ta en pause.
  Mindfulness uansett.
 5. Value
  Fantastisk
  Brukte den over natta på nyrenset hud, og våknet med en nydelig følelse av luxus. 1 gang i uka med denne som nattkrem. : perfekt for huden.
 6. Value
  Fuktighetsboost!
  Nydelig fuktighetsboost til ansiktet.
  Deilig kremkonsistens som er god å ha på. Kjenner at den jobber, men det blir ikke helt stiv på huden. Fin å emulgerer opp, skulle av og voilà...ny og myk i huden og klar for vinterkulde!
 7. Value
  Rett og slett en fuktbombe
  Denne fuktmasken er lett å påføre, deilig å ha på, stivner ikke i ansiktet og den søler/drypper ikke. Jeg går gjerne rundt med fuktmasken mens jeg bretter klær eller lager middag, sånn sett trenger du ikke å sette av tid til å pleie deg selv!
 8. Value
  Fukt fukt fukt!
  Denne gir mye fukt til en ellers fuktfattig hud! ???? Er ikke mye jeg tåler på min sensitive hud, men denne nyter jeg på ettermiddagen eller kvelden foran tv under pleddet ???? lukter aaaamazing og er silkemyk! Min absolutte favoritt blant alle de fuktighetsgivende maskene ute der!
 9. Value
  Må prøves
  Jeg innrømmer det, jeg har den av og til på enda lenger enn det står man skal, for den er så god på. En sånn maske som tørker fort på huden, sånn at man blir sittende der med tekoppen og den ultimate luksusfølelsen og bare nyyyte. Lett å skylle av og gir en utrolig frisk og glatt hud.
 10. Value
  Beste fuktmasken jeg har prøvd!
  Etter å ha prøvd denne masken er jeg helt hekta. Kjøpte denne tidligere i vår, og det var en boost til da den vintertørre huden min. Har også brukt den mye i sommer er lange dager i solen. Da har jeg hatt den i kjøleskapet noen minutter mens jeg renser to ganger, så tar jeg på masken, og får en fuktende samt litt kjølende effekt. Min favoritt hos Amberly❤️
Write Your Own Review
Du anmelder:HYDRATING MASQUE
Rating