ILLUMINATING CONCEALER 2.0 YG

En klikk-penn-concealer som brukes til å skjule ujevnheter i huden, som for eksempel mørke ringer under øynene, kviser, pigmentflekker, arr eller store porer.

3,0 ml
1176
Availability På lager
kr 122,50 kr 245,00
Rating
1 review(s)
Legg i ønskeliste
Produktbeskrivelse
Brukerveiledning
Ingredienser

Illuminating Concealer 2.0 YG

En concealer eller dekkstift brukes til å skjule ujevnheter i huden, som for eksempel mørke ringer under øynene, kviser, pigmentflekker, arr eller store porer. Den kan brukes alene for et naturlig utseende, eller sammen med en foundation. Illuminating Concealer er en flytende concealer, dekker godt og løfter mørke partier og røde partier. Takket være den lette teksturen og de lysreflekterende mikropigmentene ser huden øyeblikkelig yngre og glødende ut.

Legg på ønsket område, og masser den inn i huden. Ett lag dekker optimalt, og makeupen varer hele dagen! Fargene på concealerene er ment å komplimentere de andre baseproduktene. Standard-concealeren du bruker mest, er den som ligner mest på din egen hudfarge.

Den skal alltid være en tone lysere enn din foundation. De er derfor satt en tone lysere enn foundation og pudder-fargene. Når du påfører concealer på f.eks mørke ringer under øynene, vil dette området lyse opp og skape en illusjon om at huden er løftet. Dette dekker mørke ringer under øynene, og de mørke områdene vil forsvinne.

Er huden din klassisk 40+, og på den tørrere siden, er en flytende concealer den beste for din hud. Da vil den både fukte, legger seg helt glatt og gi det aller mest naturlige resultatet. Dette sminke-produktet passer også for menn, og er å finne i vår nettbutikk. Dette er alt du trenger for en matt finish. Med vårt arketypesystem kan vi hjelpe deg å finne den rette concealer-fargen.

Illuminating Concealer i fargen 2YG ligger i det gul-grønne spekteret, som er varm eller nøytral/varm hud. For å teste om hudtonen din er rød eller grønn, kan du ta innsiden av håndflaten din, og sette opp mot oversiden av armen. Om disse to ser ut til å gå overens, er du mest sannsynlig rødlig i huden din. Er det derimot stor forskjell, har du mest sannsynlig en grønnlig undertone.

Husk alltid å teste foundation på skulderpartiet, fordi ansiktet alltid skal ha samme farge som resten av kroppen. Ingen av våre makeup-produkter er testet på dyr.

Concealer til bruk for å gi naturlig glød og løfte fordypninger i ansiktet.

AQUA (WATER), C15-19 ALKANE, DIMETHICONE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, GLYCERIN, TALC, POLYMETHYL METHACRYLATE, GLYCERYL TRIBEHENATE/ISOSTEARATE/EICOSANDIOATE, LAURYL PEG-9 POLYDIMETHYLSILOXYETHYL DIMETHICONE, MICA, CERA ALBA (BEESWAX), SODIUM CHLORIDE, SILICA, PHENOXYETHANOL, SODIUM DEHYDROACETATE, DIMETHICONE/PEG-10/15 CROSSPOLYMER, DIMETHICONOL, HYDROGEN DIMETHICONE, XANTHAN GUM, ETHYLHEXYLGLYCERIN, ALUMINUM HYDROXIDE, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, DIPROPYLENE GLYCOL, BHT, SODIUM CITRATE, TOCOPHEROL.

+/- (MAY CONTAIN): CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), CI 77499, CI 77491, CI 77492 (IRON OXIDES).

Ratings & Reviews

Rating
1 review(s)
Value
  • (1)
  • (0)
  • (0)
  • (0)
  • (0)
Customer Reviews
  1. Value
    Kviser?
    Du har vel ikke kviser du, er det flere som sier til meg. Jo jeg har det, men jeg har også en super concealer som dekker dem!
Write Your Own Review
Du anmelder:ILLUMINATING CONCEALER 2.0 YG
Rating