LIQUID EYELINER BLACK

Flytende eyeliner

3 ml
1300
Availability På lager
kr 105,00 kr 210,00
Rating
4 review(s)
Legg i ønskeliste
Produktbeskrivelse
Brukerveiledning
Ingredienser

Liquid Eyeliner that stays on!

Vår sorte liquid eyeliner er tyntflytende og tørker raskt. eyelinerene blir til en film på øyelokket når den har tørket. Formulaen er vannfast, tåler mye friksjon og smudging, men fjernes lett med lunkent vann.

Eyelineren er lett å påføre, og har en presisjonsbørste som gir den perfekte winged eyelineren hver gang. Lineren passer til alle øyeformer fra runde øyne til smalere.


Liquid Eyeliner tips:

Passer du til å bruke eyeliner? Test deg selv!

 1. Slapp helt av i pannen og se rett frem i et speil uten å løfte brynene.

 2. Studer ytterkanten av øyet ditt.

 3. Finn linjen som går ned fra globalen og enten ut og bort i retning mot øret, eller nedover.

 4. Hvis du kan legge en rett linje fra siste vipperot og ut mot øret, da kler du å bruke vinge.

 5. Dersom linjen din fra globalen går under nedre vipperot vil ikke formen til vingen bli særlig vakker.

Råd: Dropp vingen og bruk heller litt mørkere øyenskygge i ytre global av øyet. Du vil da få følelsen av det fine løftet uten å bruke vinge.


Usikker på hvordan ta på eyeliner? Start med å dytte kosten langs ytterkanten av øyet. Snu børstetippen innover mot øyet når du kommer til midten av øyet og dytt pigmentene på. Ved å bruke dytteteknikken istedenfor å dra produktet langs vipperoten får du mer kontroll over produktet og sluttresultatet blir mer presist.

Eyelineren fjernes best med en klut med lunket vann. Hold over lineren i 30-50 sekunder, gni den deretter lett av.

AQUA (WATER), STYRENE/ACRYLATES COPOLYMER, PENTYLENE GLYCOL, PVP, POTASSIUM CETYL PHOSPHATE, BUTYLENE GLYCOL, PHENOXYETHANOL, ACRYLATES, COPOLYMER, XANTHAN GUM, SODIUM DEHYDROACETATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, SODIUM HYDROXIDE.

+/- (MAY CONTAIN): CI 77499 (IRON OXIDES).

Ratings & Reviews

Rating
4 review(s)
Value
 • (3)
 • (0)
 • (1)
 • (0)
 • (0)
Customer Reviews
 1. Value
  Liquid eyeliner
  Sitter fra morgen til kveld Kjempegod
 2. Value
  Funker ikke med vippeextensions, dessverre!
  Perfekt farge, perfekt holdbarhet! MEN, med vippeextensions så legger "flakene" som kommer når man vasker den av seg mellom vippene og er nesten umulig å få fjernet uten å ødelegge extensions.... synd, for ellers er den perfekt!
 3. Value
  Perfekt
  Når denne har fått tørke sitter den som støpt selv med øyne som renner, gråting, regn, eller hva det skulle være. Likevel er den kjempelett å vaske av. Jeg trodde jeg var nødt til å bruke vannfast for alltid, fordi jeg har sensitive øyne som renner, men denne sitter så fint uansett. Helt perfekt. Ta sjansen på denne
 4. Value
  No more panda eyes
  Endelig en eyeliner som ikke smudger! Jeg elsker cat eyes. Men er fæl på å gni med i øynene på slutten av dagen. Jeg skal gni hardt og lenge for å smudge denne utover når den først har tørket. Likevel er den enkel å fjerne med bare vann. Med rett temperatur på vannet (litt over lunken) så er den bare å gni/dra av. Det blir ikke flere panda øyne med denne lineren.
Write Your Own Review
Du anmelder:LIQUID EYELINER BLACK
Rating