MY SIGNATURE BUTTER LIPGLOSS HIPPIE PINK

My Signature Butter Lipgloss er den perfekte hverdagsglossen med farge. Dette er en lip gloss som er en blanding av en leppe-lakk og en lipgloss. Sterkt pigmentert, men i farger som er formulert for å få frem det lille ekstra glimtet i øynene dine. Den er rik på antioksidanter, vitamin C og inneholder fuktighetsgivende ingredienser som myker opp tørre lepper. Den er også lysreflekterende og skaper en forstørrende effekt på leppene dine.

4,5 ml
1084
Availability På lager
kr 105,00 kr 210,00
Rating
2 review(s)
Legg i ønskeliste
Produktbeskrivelse
Brukerveiledning
Ingredienser

My Signature Butter Lipgloss i fargen Hippie Pink

TEKSTUREN
My Signature Butter Lipgloss er den perfekte hverdagsglossen med farge. Dette er en lip gloss som er en blanding av en leppe-lakk og en lipgloss. Sterkt pigmentert, men i farger som er formulert for å få frem det lille ekstra glimtet i øynene dine. Den er rik på antioksidanter, vitamin C og inneholder fuktighetsgivende ingredienser som myker opp tørre lepper. Den er også lysreflekterende og skaper en forstørrende effekt på leppene dine.

FARGEN
Fargekoden på My Signature Butter Lipgloss Hippie Pink er NW, som betyr at den er nøytral og ligger i medium sjiktet i lysstyrke. Dette betyr at denne fargen kler absolutt alle. Fargen fremhever alle øyenfarger, men kommer likevel best til sin rett på de med medium mørkhet på hud. På en lysere hud vil den gi opplevelsen av en fin rødfarget lipgloss tilpasset hverdagsbruk, mens på en mørkere hudtone vil den gi en rosa farge på leppene. Ønsker du en klassisk rødfarge så er det vår Burnt Red Lipgloss du skal bruke.

Fargen Hippie Pink kommer fra assosiasjonen til rosafarger som har blitt bleket av solen og fått et vintagepreg. Den er ofte omtalt som Vintage Pink eller rødlig rosa brun. En romantisk farge som kan brukes til hverdags, bryllup og fest.

BRUK LIPGLOSSEN TIL Å FREMHEV ØYNENE DINE
Like farger fremhever hverandre. Når du sminker deg er det derfor viktig å bruke makeup med farger som setter fokus på det du ønsker å fremheve. Det gjør vi med like farger. Du har kanskje lest at man skal bruke motsatte farger både på øyenskygge og korrigeringsfarger? Men når det kommer til dette er det absolutt helt feil. Leter du etter en nude lipgloss anbefaler vi deg å se på fargene Charm (om du har kalde øyne), Japonica (Om du har lyse varme øyne) og Chestnut Rose (om du har mørke brune øyne).

SLIK GJØR DU
Velg den lipglossen som er like mørk som øynene dine, har lik temperatur som øynene dine og er like fargesterk som øynene dine!

Eksempel: Har du varme grønne øyne, så velger du en varm lipgloss som er medium i lysstyrke. Hos oss så blir det lipglossen i fargen Chestnut Rose eller Hippie Pink. Så lenge du velger disse fargene kan du velge mellom alle våre teksturer.

DISSE KAN BRUKE HIPPIE PINK
ALLE, uansett arketype.

Hos Amberly Cosmetics er leppeproduktene våre superstjerner. Med vår revolusjonerende fargeteori har vi funnet frem til de ultimate rødfargene. Det som gjør dem så unike, er at de smelter sammen med dine eksisterende farger, fremhever øyne og forsterker din naturlige skjønnhet.

Siden alle produktene kommer med en enkel fargekode, finner du lett frem til ditt perfekte leppeprodukt og dine spesialtilpassede farger. I tillegg kommer de åtte fargene i fire ulike teksturer. Da kan du ha en favorittfarge og bytte tekstur etter humør og anledning. De tre andre teksturene er My Signature Liquid Matte Lipstick, Amberly Silk Lipstick og Amberly Velvet Lipstick.

Vi vet det kan være vanskelig å finne riktig farge på leppestift. Er du usikker på din arketype? Trenger du hjelp til å finne de rette fargene til akkurat deg? Vi setter deg gjerne i kontakt med en av våre Beauty Advisors.

Fargekodene våre er delt inn slik:
Varm = (W)
Kald = ( C)
Nøytral med litt blått = (NC)
Nøytral med litt gult = (NW)

 

Produktene våre er ikke testet på dyr!

Under fanen arketyper finner du alt du trenger av make up produkter som kler din arketype.


Bruk vårt arketypesystem og finn de fargene som passer deg perfekt.

PENTAERYTHRITYL TETRAISOSTEARATE, HYDROGENATED POLYISOBUTENE, POLYBUTENE, HYDROGENATED POLYDECENE,OCTYLDODECANOL, DEXTRIN PALMITATE, MICA, CERA MICROCRISTALLINA (MICROCRYSTALLINE WAX), DISTEARDIMONIUM HECTORITE, HYDROGENATED STYRENE/ISOPRENE COPOLYMER, PROPYLENE CARBONATE, AROMA (FLAVOR), PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, TOCOPHEROL, LECITHIN, ASCORBYL PALMITATE, CITRIC ACID.

+/- (MAY CONTAIN): CI 15850

Ratings & Reviews

Rating
2 review(s)
Value
 • (2)
 • (0)
 • (0)
 • (0)
 • (0)
Customer Reviews
 1. Value
  Elsk
  Night Shadz er den perfekte sommer glossen til de aller fleste. Fresh og utrolig deilig å ha på. Blir ikke for klissete. Pleier leppene!
 2. Value
  Sommerens must have!
  Denne fargen gir er så fresht utrykk som gjør at den blir er must have i vår og sommerperioden!
Write Your Own Review
Du anmelder:MY SIGNATURE BUTTER LIPGLOSS HIPPIE PINK
Rating