MY SIGNATURE BUTTER LIPGLOSS SHADY LADY

My Signature Butter Lipgloss er den perfekte hverdagsglossen med farge. Dette er en lip gloss som er en blanding av en leppe-lakk og en lipgloss. Sterkt pigmentert, men i farger som er formulert for å få frem det lille ekstra glimtet i øynene dine. Den er rik på antioksidanter, vitamin C og inneholder fuktighetsgivende ingredienser som myker opp tørre lepper. Den er også lysreflekterende og skaper en forstørrende effekt på leppene dine.

4,5 ml
1081
Availability På lager
kr 105,00 kr 210,00
Legg i ønskeliste
Produktbeskrivelse
Brukerveiledning
Ingredienser

My Signature Butter Lipgloss i fargen Shady Lady

TEKSTUREN
My Signature Butter Lipgloss er den perfekte hverdagsglossen med farge. Dette er en lip gloss som er en blanding av en leppe-lakk og en lipgloss. Sterkt pigmentert, men i farger som er formulert for å få frem det lille ekstra glimtet i øynene dine. Den er rik på antioksidanter, vitamin C og inneholder fuktighetsgivende ingredienser som myker opp tørre lepper. Den er også lysreflekterende og skaper en forstørrende effekt på leppene dine.

FARGEN
Fargekoden på My Signature Butter Lipgloss Shady Lady er C, som betyr at den er kald i fargen og gir en medium rosa farge på leppene med lilla undertone, som fremhever kalde øyenfarger og rosekinn. Fargen kommer virkelig til sin rett på medium hudtoner hvor den gir fokus til øyenfarger og kinn. Bruker du ekstra med blush når du bruker denne fargen får du et harmonisk fargedesign. Har du lyse blå eller kalde grønne øyne er dette en leppestift som passer perfekt for deg. Ønsker du en klassisk rød farge så er det vår Night Shadz Lipstick du skal bruke.  

Denne fargen er en perfekt blanding av magenta, blått, og essensfargen til Nora. Fargen er laget med tanke på å fremheve blå og kalde, grønne øyne. Er du en Nora og legger denne lipglossfargen på leppene vil du oppnå et hypnotisk og sterkt fokus mellom lepper og øyne. Noen hadde kanskje kalt denne fargen for bimbo-rosa. Men du er alt annet enn det. Shady Lady er fargen for deg som tør å være tydelig med menneskene rundt deg.

BRUK LIPGLOSSEN TIL Å FREMHEV ØYNENE DINE
Like farger fremhever hverandre. Når du sminker deg er det derfor viktig å bruke makeup med farger som setter fokus på det du ønsker å fremheve. Det gjør vi med like farger. Du har kanskje lest at man skal bruke motsatte farger både på øyenskygge og korrigeringsfarger? Men når det kommer til dette er det absolutt helt feil. Leter du etter en nude lipgloss anbefaler vi deg å se på fargene Charm (om du har kalde øyne), Japonica (Om du har lyse varme øyne) og Chestnut Rose (om du har mørke brune øyne).

SLIK GJØR DU
Velg den lipglossen som er like mørk som øynene dine, har lik temperatur som øynene dine og er like fargesterk som øynene dine!

Eksempel: Har du varme grønne øyne, så velger du en varm lipgloss som er medium i lysstyrke. Hos oss så blir det lipglossen i fargen Chestnut Rose eller Hippie Pink. Så lenge du velger disse fargene kan du velge mellom alle våre teksturer.

DISSE KAN BRUKE SHADY LADY
Nora / Alexandra  / Sofia / Farah / Elisabeth

Hos Amberly Cosmetics er leppeproduktene våre superstjerner. Med vår revolusjonerende fargeteori har vi funnet frem til de ultimate rødfargene. Det som gjør dem så unike, er at de smelter sammen med dine eksisterende farger, fremhever øyne og forsterker din naturlige skjønnhet.

Siden alle produktene kommer med en enkel fargekode, finner du lett frem til ditt perfekte leppeprodukt og dine spesialtilpassede farger. I tillegg kommer de åtte fargene i fire ulike teksturer. Da kan du ha en favorittfarge og bytte tekstur etter humør og anledning. De tre andre teksturene er My Signature Liquid Matte Lipstick, Amberly Silk Lipstick og Amberly Velvet Lipstick.

Vi vet det kan være vanskelig å finne riktig farge på leppestift. Er du usikker på din arketype? Trenger du hjelp til å finne de rette fargene til akkurat deg? Vi setter deg gjerne i kontakt med en av våre Beauty Advisors.

Fargekodene våre er delt inn slik:
Varm = (W)
Kald = ( C)
Nøytral med litt blått = (NC)
Nøytral med litt gult = (NW)

 

Produktene våre er ikke testet på dyr!

Under fanen arketyper finner du alt du trenger av make up produkter som kler din arketype.


Bruk vårt arketypesystem og finn de fargene som passer deg perfekt.

PENTAERYTHRITYL TETRAISOSTEARATE, HYDROGENATED POLYISOBUTENE, POLYBUTENE, HYDROGENATED POLYDECENE,OCTYLDODECANOL, DEXTRIN PALMITATE, MICA, CERA MICROCRISTALLINA (MICROCRYSTALLINE WAX), DISTEARDIMONIUM HECTORITE, HYDROGENATED STYRENE/ISOPRENE COPOLYMER, PROPYLENE CARBONATE, AROMA (FLAVOR), PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, TOCOPHEROL, LECITHIN, ASCORBYL PALMITATE, CITRIC ACID.

+/- (MAY CONTAIN): CI 15850

Ratings & Reviews

Write Your Own Review
Du anmelder:MY SIGNATURE BUTTER LIPGLOSS SHADY LADY
Rating