MY SIGNATURE BUTTER LIPGLOSS TYRIAN RED

My Signature Butter Lipgloss er den perfekte hverdagsglossen med farge. Dette er en lip gloss som er en blanding av en leppe-lakk og en lipgloss. Sterkt pigmentert, men i farger som er formulert for å få frem det lille ekstra glimtet i øynene dine. Den er rik på antioksidanter, vitamin C og inneholder fuktighetsgivende ingredienser som myker opp tørre lepper. Den er også lysreflekterende og skaper en forstørrende effekt på leppene dine.


4,5 ml
1080
Availability På lager
kr 105,00 kr 210,00
Rating
2 review(s)
Legg i ønskeliste
Produktbeskrivelse
Brukerveiledning
Ingredienser

My Signature Butter Lipgloss i fargen Tyrian Red

TEKSTUREN
My Signature Butter Lipgloss er den perfekte hverdagsglossen med farge. Dette er en lip gloss som er en blanding av en leppe-lakk og en lipgloss. Sterkt pigmentert, men i farger som er formulert for å få frem det lille ekstra glimtet i øynene dine. Den er rik på antioksidanter, vitamin C og inneholder fuktighetsgivende ingredienser som myker opp tørre lepper. Den er også lysreflekterende og skaper en forstørrende effekt på leppene dine.

FARGEN
Fargekoden på My Signature Butter Lipgloss Tyrian Red er C, som betyr at den er kald i fargen og gir en mørk rubinrød farge på leppene med rojale rødblå undertoner som fremhever kalde øyenfarger. Fargen kommer virkelig til sin rett på mørkere hudtoner og gir assosiasjoner til Somalisk brudemakeup eller looker vi kjenner igjen fra haute couture og hos Nora fra Skam. Har du lyseblå eller kalde, grønne øyne er dette en leppestift som passer perfekt for deg. Ønsker du en klassisk rødfarge så er det vår Burnt Red Lipgloss du skal bruke.  

Tyrian Red har opprinnelse fra Syria og Libanon. Den kan dateres helt tilbake til 1570 før Kristus. Den var sett på som den mest luksuriøse fargen av alle. På samme måte som Safran brukes det enorme mengder råmateriale for å få til denne fargen. Det er det perfekte blandingsforholdet mellom rødt og blått. Fargen er royal og representerer krig, kjærlighet og lidenskap. Klesplagg med denne fargen ble sett på som nobel og ble mer luksuriøs med tid ettersom fargen ville falme over til en eksklusiv rosafarge.

BRUK LIPGLOSSEN TIL Å FREMHEV ØYNENE DINE
Like farger fremhever hverandre. Når du sminker deg er det derfor viktig å bruke makeup med farger som setter fokus på det du ønsker å fremheve. Det gjør vi med like farger. Du har kanskje lest at man skal bruke motsatte farger både på øyenskygge og korrigeringsfarger? Men når det kommer til dette er det absolutt helt feil. Leter du etter en nude lipgloss anbefaler vi deg å se på fargene Charm (om du har kalde øyne), Japonica (Om du har lyse varme øyne) og Chestnut Rose (om du har mørke brune øyne).

SLIK GJØR DU
Velg den lipglossen som er like mørk som øynene dine, har lik temperatur som øynene dine og er like fargesterk som øynene dine!

Eksempel: Har du varme grønne øyne, så velger du en varm lipgloss som er medium i lysstyrke. Hos oss så blir det lipglossen i fargen Chestnut Rose eller Hippie Pink. Så lenge du velger disse fargene kan du velge mellom alle våre teksturer.

DISSE KAN BRUKE TYRIAN RED
Nora / Noor / Alexandra / Aida / Sofia / Farah / Elisabeth / Sandra

Hos Amberly Cosmetics er leppeproduktene våre superstjerner. Med vår revolusjonerende fargeteori har vi funnet frem til de ultimate rødfargene. Det som gjør dem så unike, er at de smelter sammen med dine eksisterende farger, fremhever øyne og forsterker din naturlige skjønnhet.

Siden alle produktene kommer med en enkel fargekode, finner du lett frem til ditt perfekte leppeprodukt og dine spesialtilpassede farger. I tillegg kommer de åtte fargene i fire ulike teksturer. Da kan du ha en favorittfarge og bytte tekstur etter humør og anledning. De tre andre teksturene er My Signature Liquid Matte Lipstick, Amberly Silk Lipstick og Amberly Velvet Lipstick.

Vi vet det kan være vanskelig å finne riktig farge på leppestift. Er du usikker på din arketype? Trenger du hjelp til å finne de rette fargene til akkurat deg? Vi setter deg gjerne i kontakt med en av våre Beauty Advisors.

Fargekodene våre er delt inn slik:
Varm = (W)
Kald = ( C)
Nøytral med litt blått = (NC)
Nøytral med litt gult = (NW)

 

Produktene våre er ikke testet på dyr!

Under fanen arketyper finner du alt du trenger av make up produkter som kler din arketype.

Bruk vårt arketypesystem og finn de fargene som passer deg perfekt.

PENTAERYTHRITYL TETRAISOSTEARATE, HYDROGENATED POLYISOBUTENE, POLYBUTENE, HYDROGENATED POLYDECENE,OCTYLDODECANOL, DEXTRIN PALMITATE, MICA, CERA MICROCRISTALLINA (MICROCRYSTALLINE WAX), DISTEARDIMONIUM HECTORITE, HYDROGENATED STYRENE/ISOPRENE COPOLYMER, PROPYLENE CARBONATE, AROMA (FLAVOR), PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, TOCOPHEROL, LECITHIN, ASCORBYL PALMITATE, CITRIC ACID.

+/- (MAY CONTAIN): CI 15850

Ratings & Reviews

Rating
2 review(s)
Value
 • (2)
 • (0)
 • (0)
 • (0)
 • (0)
Customer Reviews
 1. Value
  Nydelig farge
  Fukter veldig godt og fargen er litt mørkere på meg, men fortsatt utrolig vakker.
 2. Value
  Mye gloss!
  Denne glossen er deilig på leppene og du blir ikke tørr etter en liten stund! Er helt hektet på denne fargen, rett og slett nydelig! Og tennene blir kjempe hvite av den! Elsk!
Write Your Own Review
Du anmelder:MY SIGNATURE BUTTER LIPGLOSS TYRIAN RED
Rating