MY SIGNATURE LIQUID MATTE LIPSTICK BURNT RED

My Signature Liquid Matte Lipstick er lett å påføre, holder hele dagen og tørker ikke ut leppene. Leppestiften er flytende ved påføring, men tørker og blir matt innen ett minutt. Leppestiften inneholder Kaolin, som er en naturlig leire, og det er dette som gir leppestiften den luksuriøse matte finishen.

5,5 ml
1057
Availability På lager
kr 127,50 kr 255,00
Rating
2 review(s)
Legg i ønskeliste
Produktbeskrivelse
Brukerveiledning
Ingredienser

My Signature Liquid Matte Lipstick i fargen Burnt Red

Den perfekte rødfargen til deg med grønne og blå øyne!

TEKSTUREN

My Signature Liquid Matte Lipstick er en av våre bestselgende formularer. Den er flytende og glir på som en lipgloss før den tørker og blir matt innen et minutt. Den inneholder Koalin som er en naturlig leire som skaper en enormt behagelig og luksuriøs følelse på leppene. Men styrken til denne liquid lipsticken ligger i følelsen holdbarhet og mykhet. Selv med en ultra matt finish kommer du ikke til å kjenne at du har den på.

FARGEN

Fargekoden på My Signature Liquid Matte Lipstick Burnt Red er NW, som betyr at den er nøytral varm. Denne fargen er medium mørk, og kler best deg med lys til medium mørk hud. Fargen fremstår som en klassisk rødtone på en lysere hudtone og noe mer rosa på en mørk varm hudtone. Ønsker du en klassisk rød farge så er det vår Burnt Red Lipstick du skal bruke.  

Burnt Red er som navnet tilsier, en litt brent rødfarge. Den går også under navnet Smokey Red, og oser av eksklusivitet. Fargen kommer virkelig til sin rett hos de med blå eller grønne øyne. Det lille varme pigmentet i rødfargen er med på å fremheve varme grønnfarger og flekker av gult i blå øyne. Har du varmt brunt eller rødlig hår vil denne fargen binde sammen fargene dine på en eksepsjonell måte. Rødfargen er tett opp mot nøytral som betyr at de aller fleste vil elske Burnt Red som farge på leppene. Har du blondt hår og har is-blåe øyne anbefaler vi deg heller å velge Hippie Pink eller Shady Lady som din Signatur rødfarge.

BRUK LEPPESTIFTEN TIL Å FREMHEV ØYNENE DINE

Like farger fremhever hverandre. Når du sminker deg er det derfor viktig å bruke makeup med farger som setter fokus på det du ønsker å fremheve. Det gjør vi med like farger. Du har kanskje lest at man skal bruke motsatte farger både på øyenskygge og korrigeringsfarger? Men når det kommer til dette er absolutt helt feil. Leter du etter en nude lipstick anbefaler vi deg å se på fargene Charm (om du har kalde øyne), Japonica (Om du har lyse varme øyne) og Chestnut Rose (om du har mørke brune øyne).

SLIK GJØR DU

Velg den leppestiften som er like mørk som øynene dine, har lik temperatur som øynene dine og er like fargesterk som øynene dine!

Eksempel: Har du varme grønne øyne, så velger du en varm leppestift som er medium i lysstyrke. Hos oss så blir det leppestift i farge Chestnut Rose eller Hippie Pink. Så lenge du velger disse fargene kan du velge mellom alle våre teksturer.

DISSE ARKETYPENE PASSER BURNT RED BEST TIL
Nora / Fiona / Elisabeth / Emma / Sandra

Hos Amberly Cosmetics er leppeproduktene våre superstjerner. Med vår revolusjonerende fargeteori har vi funnet frem til de ultimate rødfargene. Det som gjør dem så unike, er at de smelter sammen med dine eksisterende farger, fremhever øyne og forsterker din naturlige skjønnhet.

Siden alle produktene kommer med en enkel fargekode, finner du lett frem til ditt perfekte leppeprodukt og dine spesialtilpassede farger. I tillegg kommer de åtte fargene i fire ulike teksturer. Da kan du ha en favorittfarge og bytte tekstur etter humør og anledning. De tre andre teksturene er My Signature Butter Lip Gloss, Amberly Silk Lipstick og Amberly Velvet Lipstick.

Vi vet det kan være vanskelig å finne riktig farge på leppestift Er du usikker på din arketype? Trenger du hjelp til å finne de rette fargene til akkurat deg? Vi setter deg gjerne i kontakt med en av våre Beauty Advisors.

Fargekodene våre er delt inn slik:

Varm = (W)
Kald = ( C)
Nøytral med litt blått = (NC)
Nøytral med litt gult = (NW)

Produktene våre er ikke testet på dyr! 

Under fanen arketyper finner du alt du trenger av make up produkter som kler din arketype.

Bruk vårt arketypesystem og finn de fargene som passer deg perfekt.

ISODODECANE, ISOCETYL STEARATE, DIMETHICONE, TRIMETHYLSILOXYSILICATE, ISOHEXADECANE, KAOLIN, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, POLYBUTENE, PROPYLENE CARBONATE, AROMA (FLAVOR), SILICA DIMETHYL SILYLATE, CERA ALBA (BEESWAX), PPG-15 STEARYL ETHER, GLYCERYL BEHENATE/EICOSADIOATE.

+/- (MAY CONTAIN): CI 15850 (RED 7 LAKE) (RED 6), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE),CI 77492, CI 77499, CI 77491 (IRON OXIDES), CI 42090 (BLUE 1 LAKE).

Ratings & Reviews

Rating
2 review(s)
Value
 • (2)
 • (0)
 • (0)
 • (0)
 • (0)
Customer Reviews
 1. Value
  Best lipstick I ever tried.
  This lipstick is so amazing, easy to apply, really pigmented and stays in place. And this color is so gorgeous, makes my lips absolutely beautiful!
 2. Value
  The most amazing lipstick ever!!
  I have used many lipsticks and no one like this one. Really comfortable to wear, perfect for nights out, I eat and drink and my lips still flawless!!!!
Write Your Own Review
Du anmelder:MY SIGNATURE LIQUID MATTE LIPSTICK BURNT RED
Rating