MY SIGNATURE LIQUID MATTE LIPSTICK JAPONICA

My Signature Liquid Matte Lipstick er lett å påføre, holder hele dagen og tørker ikke ut leppene. Den er flytende ved påføring, men tørker og blir matt innen ett minutt. Den inneholder Kaolin, som er en naturlig leire, og det er dette som gir leppestiften den luksuriøse matte finishen.

5,5 ml
1055
Availability På lager
kr 127,50 kr 255,00
Legg i ønskeliste
Produktbeskrivelse
Brukerveiledning
Ingredienser

My Signature Liquid Matte Lipstick i fargen Japonica

Den perfekte nude leppestiften for deg med varme grønn og brune øyne!

TEKSTUREN

My Signature Liquid Matte Lipstick er en av våre bestselgende formularer. Den er flytende og glir på som en lipgloss før den tørker og blir matt innen et minutt. Den inneholder Koalin som er en naturlig leire som skaper en enormt behagelig og luksuriøs følelse på leppene. Men styrken til denne liquid lipsticken ligger i følelsen holdbarhet og mykhet. Selv med en ultra matt finish kommer du ikke til å kjenne at du har den på.

FARGEN

Fargekoden på My Signature Liquid Matte Lipstick i fargen Japonica er W, som betyr at den er varm i fargen og gir en lys korall-brun farge på leppene med undertoner av hud. Fargen fremhever varme øyenfarger og rosekinn. Fargen kommer virkelig til sin rett på lysere asiatiske hudtoner og de med rødt hår. Bruker du ekstra med blush når du bruker denne fargen får du et harmonisk fargedesign. Har du varme grønne eller brune øyne er dette en leppestift som passer perfekt for deg. Ønsker du en klassisk rød farge så er det vår Burnt Red Lipstick du skal bruke.  

Denne fargen har et navn som direkte oversatt betyr «noe japansk», og er brukt mye som en frisk farge i blomstermønstre i kimonoer og japansk mote. Fargen er en perfekt blanding mellom oransje og rød, men er lysere i fargen. Den har sin inspirasjon fra fargen man finner på leppene hos lyse asiatere. Dette er en fin farge om du har mørkere kalde eller varme øyne, og er perfekt å kombinere sammen med LuxePetals i fargen Summer Berries eller Cherry in Sunset. Da får du det vi kaller et horisontalt fokus, hvor øyne og hår er like og lepper og kinn er like.

BRUK LEPPESTIFTEN TIL Å FREMHEV ØYNENE DINE

Like farger fremhever hverandre. Når du sminker deg er det derfor viktig å bruke makeup med farger som setter fokus på det du ønsker å fremheve. Det gjør vi med like farger. Du har kanskje lest at man skal bruke motsatte farger både på øyenskygge og korrigeringsfarger? Men når det kommer til dette er absolutt helt feil. Leter du etter en nude lipstick anbefaler vi deg å se på fargene Charm (om du har kalde øyne), Japonica (Om du har lyse varme øyne) og Chestnut Rose (om du har mørke brune øyne).

SLIK GJØR DU

Velg den leppestiften som er like mørk som øynene dine, har lik temperatur som øynene dine og er like fargesterk som øynene dine!

Eksempel: Har du varme grønne øyne, så velger du en varm leppestift som er medium i lysstyrke. Hos oss så blir det leppestift i farge Chestnut Rose eller Hippie Pink. Så lenge du velger disse fargene kan du velge mellom alle våre teksturer.

DISSE KAN BRUKE JAPONICA

Nora / Alexandra  / Sofia / Farah / Elisabeth

Hos Amberly Cosmetics er leppeproduktene våre superstjerner. Med vår revolusjonerende fargeteori har vi funnet frem til de ultimate rødfargene. Det som gjør dem så unike, er at de smelter sammen med dine eksisterende farger, fremhever øyne og forsterker din naturlige skjønnhet.

Siden alle produktene kommer med en enkel fargekode, finner du lett frem til ditt perfekte leppeprodukt og dine spesialtilpassede farger. I tillegg kommer de åtte fargene i fire ulike teksturer. Da kan du ha en favorittfarge og bytte tekstur etter humør og anledning. De tre andre teksturene er My Signature Butter Lip Gloss, Amberly Silk Lipstick og Amberly Velvet Lipstick.

Vi vet det kan være vanskelig å finne riktig farge på leppestift Er du usikker på din arketype? Trenger du hjelp til å finne de rette fargene til akkurat deg? Vi setter deg gjerne i kontakt med en av våre Beauty Advisors.

Fargekodene våre er delt inn slik:

Varm = (W)
Kald = ( C)
Nøytral med litt blått = (NC)
Nøytral med litt gult = (NW)

Produktene våre er ikke testet på dyr!

Under fanen arketyper finner du alt du trenger av make up produkter som kler din arketype.

Bruk vårt arketypesystem og finn de fargene som passer deg perfekt.

ISODODECANE, ISOCETYL STEARATE, DIMETHICONE, TRIMETHYLSILOXYSILICATE, ISOHEXADECANE, KAOLIN, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, POLYBUTENE, PROPYLENE CARBONATE, AROMA (FLAVOR), SILICA DIMETHYL SILYLATE, CERA ALBA (BEESWAX), PPG-15 STEARYL ETHER, GLYCERYL BEHENATE/EICOSADIOATE.

+/- (MAY CONTAIN): CI 15850 (RED 7 LAKE) (RED 6), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), CI 77492, CI 77499, CI 77491 (IRON OXIDES), CI 42090 (BLUE 1 LAKE).

Ratings & Reviews

Write Your Own Review
Du anmelder:MY SIGNATURE LIQUID MATTE LIPSTICK JAPONICA
Rating