MY SIGNATURE LIQUID MATTE LIPSTICK HIPPIE PINK

My Signature Liquid Matte Lipstick er lett å påføre, holder hele dagen og tørker ikke ut leppene. Leppestiften er flytende ved påføring, men tørker og blir matt innen ett minutt. Leppestiften inneholder Kaolin, som er en naturlig leire, og det er dette som gir leppestiften den luksuriøse matte finishen.

5,5 ml
1054
Availability På lager
kr 255,00
Rating
4 review(s)
Legg i ønskeliste
Produktbeskrivelse
Brukerveiledning
Ingredienser

My Signature Liquid Matte Lipstick  i fargen Hippie Pink

En bestselgende leppestiftfarge som kler absolutt alle hudfarger.  

TEKSTUREN

My Signature Liquid Matte Lipstick er en av våre bestselgende formularer. Den er flytende og glir på som en lipgloss før den tørker og blir matt innen et minutt. Den inneholder Koalin som er en naturlig leire som skaper en enormt behagelig og luksuriøs følelse på leppene. Men styrken til denne liquid lipsticken ligger i følelsen holdbarhet og mykhet. Selv med en ultra matt finish kommer du ikke til å kjenne at du har den på.

FARGEN

Fargekoden på My Signature Liquid Matte Lipstick Hippie Pink er NW, som betyr at den er nøytral og ligger i medium sjiktet i lysstyrke. Det betyr at denne fargen kler absolutt alle. Fargen fremhever alle øyenfarger, men kommer likevel best til sin rett på de med medium mørkhet på hud. På en lysere hud vil den gi opplevelsen av en fin rødfarget leppestift tilpasset hverdagsbruk mens på en mørkere hudtone vil den gi en rosa farge på leppene. Ønsker du en klassisk rød farge så er det vår Burnt Red Lipstick du skal bruke.  

Fargen Hippi Pink kommer fra assosiasjonen til rosafarger som har blitt bleket av solen og fått et vintage preg. Den er ofte omtalt som Vintage Pink eller rødlig rosa brun. En romantisk farge som kan brukes til hverdags, bryllup og fest.

BRUK LEPPESTIFTEN TIL Å FREMHEV ØYNENE DINE

Like farger fremhever hverandre. Når du sminker deg er det derfor viktig å bruke makeup med farger som setter fokus på det du ønsker å fremheve. Det gjør vi med like farger. Du har kanskje lest at man skal bruke motsatte farger både på øyenskygge og korrigeringsfarger? Men når det kommer til dette er absolutt helt feil. Leter du etter en nude lipstick anbefaler vi deg å se på fargene Charm (om du har kalde øyne), Japonica (Om du har lyse varme øyne) og Chestnut Rose (om du har mørke brune øyne).

SLIK GJØR DU

Velg den leppestiften som er like mørk som øynene dine, har lik temperatur som øynene dine og er like fargesterk som øynene dine!

Eksempel: Har du varme grønne øyne, så velger du en varm leppestift som er medium i lysstyrke. Hos oss så blir det leppestift i farge Chestnut Rose eller Hippie Pink. Så lenge du velger disse fargene kan du velge mellom alle våre teksturer.

DISSE KAN BRUKE HIPPIE PINK

ALLE, uansett arketype. 

Hos Amberly Cosmetics er leppeproduktene våre superstjerner. Med vår revolusjonerende fargeteori har vi funnet frem til de ultimate rødfargene. Det som gjør dem så unike, er at de smelter sammen med dine eksisterende farger, fremhever øyne og forsterker din naturlige skjønnhet.

Siden alle produktene kommer med en enkel fargekode, finner du lett frem til ditt perfekte leppeprodukt og dine spesialtilpassede farger. I tillegg kommer de åtte fargene i fire ulike teksturer. Da kan du ha en favorittfarge og bytte tekstur etter humør og anledning. De tre andre teksturene er My Signature Butter Lip Gloss, Amberly Silk Lipstick og Amberly Velvet Lipstick.

Vi vet det kan være vanskelig å finne riktig farge på leppestift Er du usikker på din arketype? Trenger du hjelp til å finne de rette fargene til akkurat deg? Vi setter deg gjerne i kontakt med en av våre Beauty Advisors.

Fargekodene våre er delt inn slik:

Varm = (W)
Kald = ( C)
Nøytral med litt blått = (NC)
Nøytral med litt gult = (NW)

Produktene våre er ikke testet på dyr.

Under fanen arketyper finner du alt du trenger av make up produkter som kler din arketype.

Bruk vårt arketypesystem og finn de fargene som passer deg perfekt.

ISODODECANE, ISOCETYL STEARATE, DIMETHICONE, TRIMETHYLSILOXYSILICATE, ISOHEXADECANE, KAOLIN, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, POLYBUTENE, PROPYLENE CARBONATE, AROMA (FLAVOR), SILICA DIMETHYL SILYLATE, CERA ALBA (BEESWAX), PPG-15 STEARYL ETHER, GLYCERYL BEHENATE/EICOSADIOATE.

+/- (MAY CONTAIN): CI 15850 (RED 7 LAKE) (RED 6), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), CI 77492, CI 77499, CI 77491 (IRON OXIDES), CI 42090 (BLUE 1 LAKE).

Ratings & Reviews

Rating
4 review(s)
Value
 • (4)
 • (0)
 • (0)
 • (0)
 • (0)
Customer Reviews
 1. Value
  Ingen merker på glass ❤️
  Nydelig farge, herlig navn og sitter utrolig godt. Blir ikke tørr og "kakete".
  Ingen merker på glass!
 2. Value
  One of the best lipsticks!
  This has got to be the best matte lipstick I’ve tried, possibly the best lipstick all around if you’re into matte. Great color, really pigmented and stays put. And it just looks beautiful! Makes my lips look so good and professionally done.
 3. Value
  Herlig produkt
  Fin farge, holder lenge (uten å være for tørr)
 4. Value
  IN LOVE
  Elsker denne! Fin applikator, formula, farge og følelse. gleder meg til å prøve Chesnut Rose <3
Write Your Own Review
Du anmelder:MY SIGNATURE LIQUID MATTE LIPSTICK HIPPIE PINK
Rating