GENTLE FACE SCRUB

Ansiktsskrubb med aprikoskjerner

50ml
2296
Availability På lager
kr 395,00
Rating
6 review(s)
Legg i ønskeliste
Camilla

Quick fix for grå og gusten hud!
- Camilla Tran, Produktsjef

- Camilla
Produktbeskrivelse
Brukerveiledning
Ingredienser

Gentle Face Scrub er tilpasset alle hudtyper, enten du har tørr, moden, eller sensitiv hud. Den luksuriøse skrubben løser effektivt opp døde hudceller, og etterlater huden frisk og ren. De små kornene kommer fra pulveriserte aprikoskjerner, noe som betyr at de er runde i kantene og skånsom mot ansiktshuden. 

Trinn 1: Påfør skrubben på ansikt, hals og øvre bryst, men unngå øyeområdet
Trinn 2: For en mild skrubb: masser forsiktig inn på fuktig hud. For en dypere skrubb: masser inn på tørr hud i noen minutter
Trinn 3: Skyll av med lunket vann

Kan brukes en til to ganger i uken. Bør brukes med forsiktighet på oversensitiv hud. Anbefales ikke til pasienter med reseptbelagt aknemedisin.

Aqua, prunus amygdalus dulcis oil, glyceryl stearate se, prunus armeniaca seed powder, cetearyl alcohol, dicaprylyl ether, glycerin, butyrospermum parkii butter, olea europaea oil unsaponifiables, phenoxyethanol, polyglyceryl-4 caprate, tocopheryl acetate, lauryl glucoside, cocamidopropyl betaine, parfum, carbomer, ethylhexylglycerin, tocopherol.

Ratings & Reviews

Rating
6 review(s)
Value
 • (6)
 • (0)
 • (0)
 • (0)
 • (0)
Customer Reviews
 1. Value
  I dusj, utfor dusj, på ansikt, på kropp
  Bruker den overalt så ofte som mulig! Elsker åbruke den i dusjen mens balsamen får virke.
 2. Value
  Fantastisk skrubb!
  Denna skrubben er rett og slett helt fantastisk. Etter en runde med denne føles huden god og mjuk ut, og er klar for neste steg i hudpleierutinen :-D
 3. Value
  Forfriskende
  Denne skrubben lukter fantstisk godt, og skrubber bort døde hudceller på en skånsom måte, selv for oss med sensitiv hud!
 4. Value
  Fantastisk!
  Denne er en drøm for tørr hud!
  Den er mild, men eksfolierer kjempe bra. Uten å etterlate huden helt strippet for fuktighet. Anbefales!
 5. Value
  Denne er himmelsk
  Et av mine favorittprodukter, som jeg virkelig nyter å bruke. Har allerede en ny på vent, så jeg ikke risikerer å bli fri for den. Huden blir bare så deilig etter en runde med denne skrubben. Og best av alt: ikke noe mikroplast i den. Anbefales!
 6. Value
  Herlig skrubb i fin forpakning
  Anbefales :)
  Kornene kjennes ikke noe vonde ut og man får silkemyk hud etterpå. Denne lukter også herlig og forfriskende. Supert at man får med en liten "skje."
Write Your Own Review
Du anmelder:GENTLE FACE SCRUB
Rating