Loading


GOLD AND GREENS

Med navn som Summer Fling, Skål!, Bonfire, Fjære og Faux Tan, minner denne paletten oss om den skandinaviske sommeren. Fargene er hentet fra det frodige skoglandskapet vårt fra steinene i Fjæra som er blitt farget mørke, til Woodland som er fargen på det døde baret mellom grantrærne. Nydelige fargehistorier som er er inspirert av sommeren vår som varer fra Mai til og med August.

NEUTRAL BROWNS

Nå når høsten og vinteren står for tur går vi ikke akkurat i dvale. Men vi skifter handlingsmønster. Paletten Neutral Browns handler om nettop denne delen av kulturen vår. Med navn som Winter Time, Nothing To Do, Just Call Me, I´m bored, så representerer denne paletten folkesjela vår i vinterhalvåret. Stemningsleiet endrer seg gradvis mellom St. Hans og den mørkeste dagen i året som er 21st of December. Raskt løpende på Wet Roads for å finne ly under hustak. Hvor målet er måte noen man er glad i på sin favoritt Coffee Shop, hvor man har Cozy samtaler over en kopp Hot Chocolate.

WARM REDS

Ingenting er som en eksotisk ferie til et av verdens vakreste steder. Med navn som Temple By The Sea, Bali Babe, Pink Beach og Brown Eyed Girl, minner denne paletten oss om øya Bali. Nydelige varme rødfarger som alle er preget av The Sunset.

COOL REDS

Søte rødtoner som er de perfekte skyggene til en innbydende look. Med navn som Bride-to-be, Bouquet of Roses, Spark my fantasy og Down the Aisle vitner denne paletten om romanse. Ov det er en helt spesiell romantikk som stor i fokus. Nemlig bryllupet og kjærligheten mellom Amberlys eier Bjørn Erik og Juana. Palace of Fine Arts, 950 Mason St og Chockolat at Point er hint til hvilken by vi er i obs November Rain forteller oss når på året. Kan du gjette hvor de giftet seg?

Ultimate Shade Palette
 1. THE EYE SPELL KIT - COOL REDS
  THE EYE SPELL KIT - COOL REDS
  kr 740,00 kr 840,00
 2. THE EYE SPELL KIT - WARM REDS
  THE EYE SPELL KIT - WARM REDS
  kr 740,00 kr 840,00
 3. THE EYE SPELL KIT - NEUTRAL BROWNS
  THE EYE SPELL KIT - NEUTRAL BROWNS
  kr 740,00 kr 840,00