FACIAL TONIC

Toner for alle hudtyper

120 ml
2215
Availability På lager
kr 250,00
Rating
5 review(s)
Legg i ønskeliste
Camilla

Fantastisk for å gi huden fuktighet utover dagen. Den bruker jeg selv over sminken.
- Camilla Tran, Produktsjef

- Camilla
Produktbeskrivelse
Brukerveiledning
Ingredienser

Rensevannet Facial Tonic er alkoholfri, passer for alle hudtyper og har en veldig viktig oppgave. Den fjerne siste rest av renseproduktet og ivaretar hudens PH-verdi. Den friske sprayen demper rødheter og roer irritert hud.

Påfør Facial Tonic på en bommulspad, og dra den varsomt over både ansikt, hals og øvre bryst. Den oppfrisker, gir en naturlig glød og etterlater huden klar for neste steg.

Aqua, chamomilla recutita flower water, glycerin, phenoxyethanol, polysorbate 20, ethylhexylglycerin, disodium edta, parfum, decyl glucoside.

Ratings & Reviews

Rating
5 review(s)
Value
 • (3)
 • (1)
 • (1)
 • (0)
 • (0)
Customer Reviews
 1. Value
  Svir av og til, men guud så fresh følelse!
  Huden min kan bli veldig sår og irritert av og til, da kan denne svi litt på grunn av de aktive ingrediensene. Men med en gang den tørkes av igjen slutter svien og den har aldri skapt negativ reaksjon på min hud, tvert motsatt.
 2. Value
  Nydelig
  Denne er så god. Jeg bruker den både på bomullspad og til å spraye rett på. På sminkefrie dager kan jeg flere ganger finne på å spraye fjeset med denne, for å få en delig forfriskende følelse. Luksus :)
 3. Value
  BARE DEILIG.....
  Føles helt nydelig på huden.Fresh og med en himmelsk duft.
 4. Value
  Fantastisk!
  Dette toneren er helt fantastisk! Har du først begynt å skjemme bort huden din med å bruke den mellom rens og krem, klarer du ikke å slutte!
 5. Value
  Litt usikker på denne.
  Har brukt denne en liten stund nå men vet ikke helt hva jeg syns ennå. Ingenting dårlig å si om den, men ikker noe en annen toner ikke kan gjøre. Hadde helt klart kjøpt den igjen.
Write Your Own Review
Du anmelder:FACIAL TONIC
Rating