Personvernerklæring

Amberly Cosmetics AS er forpliktet til å behandle dine personopplysninger på en forsvarlig måte. For at du skal føle deg ivaretatt av oss, har vi laget en oversikt over hvordan vi samler inn og beskytter informasjonen om våre brukere og kunder.

Informasjonskapsler og analyseverktøy

Amberly Cosmetics AS bruker ulike analyseverktøy og lagrer informasjonskapsler (cookies) på amberly.no. Informasjonskapsler er små tekstfiler som våre nettsteder lagrer på din datamaskin, slik at vi kan gjenkjenne deg som bruker, og gi deg tilpasset innhold og tjenester når du besøker nettstedene våre. Informasjonskapslene inneholder ikke personopplysninger.

Ved å besøke våre nettsteder samtykker du i at vi benytter informasjonskapsler/cookies, slik at vi kan gi deg en bedre brukeropplevelse.

 

Når samler vi inn informasjon om deg?

Det meste vi har av data om deg er data du selv gir oss når du bruker nettstedet vårt. Eksempler:

–       Når du kontakter oss om produkter og tjenester

–       Registrerer en supporthenvendelse

–       Registrerer deg for å motta nyhetsbrev

–       Når du sender inn skjema til oss hvor du ønsker mer informasjon om Amberly Cosmetics AS

Hvilken type informasjon samles inn?

Personopplysningene vi samler inn kan inkludere navn, adresse, e-postadresse, IP-adresse, lokasjon og informasjon om hvilke sider du besøker. Oppgir du annen informasjon til oss når du kommuniserer med oss, kan også disse bli lagret.

Oppbevaring av informasjon

Vi er juridisk pålagt å lagre visse typer opplysninger for å oppfylle våre lovbestemte forpliktelser (f.eks. i forhold til regnskap). Vi vil holde dine personlige opplysninger i våre systemer så lenge det er nødvendig for den aktuelle aktiviteten, eller så lenge det er angitt i en relevant kontrakt du har med oss.

 

Markedsføring

Vi bruker remarketing som markedsføringsverktøy. Det betyr de som har besøk vårt nettsted kan se markedsføring fra oss i etterkant. Vi skal sørge for å gjøre denne så relevant og nyttig som mulig.

Sikkerhetsregler for å beskytte informasjonen din

Amberly Cosmetics AS tar din digitale sikkerhet på alvor. Når du gir oss personlig informasjon, tar vi tiltak for å sikre at den behandles sikkert. All følsom informasjon som sendes over nettet er beskyttet med SSL.

Når vi mottar informasjonen din, gjør vi vårt ytterste for å sikre informasjonen i våre systemer. Om vi har gitt (eller hvor du har valgt) et passord som gir deg tilgang til enkelte deler av vårt nettsted, er du ansvarlig for å holde dette passordet konfidensielt og sikkert lagret.

Tredjepartsverktøy

Amberly Cosmetics bruker følgende tredjepartsverktøy på vårt nettsted:

WordPress – publiseringssystemet som driver nettbutikken

Google Analytics – nettstedsmåling, her har vi slått på anonymiseringsfunksjonen

Google Tag Mananger – håndterer tagger og scripts

Google Docs – til eventuelle spørreundersøkelser

YouTube-filmer – for å informere og vise frem produkter og tjenester

Do Not Track

Dersom du aktiverer Do Not Track-funksjonen i din nettleser (https://www.eff.org/issues/do-not-track)  vil vi etter beste evne skru av all sporing av ditt besøk på våre sider.

Per dags dato iverksetter vi følgende tiltak:

Registrering av besøksstatistikk i Google Analytics anonymiserer din IP-adresse

Adform-scripts ekskluderes fra alle sidevisninger.

For mer informasjon om Do Not Track, se http://donottrack.us/

Spørsmål om personvern i Amberly AS kan du når som helst rette til vårt personvernombud. Personvernombudet når du lettest på post@amberly.no