SOAK'N SEAL MATTIFYING SETTING SPRAY

Soak'n Seal Mattifying Setting Spray matter ned huden, gir langvarig hold til make-up og holder sminken på plass hele dagen.

90 ml
1310
Availability På lager
kr 247,50 kr 495,00
Rating
4 review(s)
Legg i ønskeliste
Produktbeskrivelse
Brukerveiledning
Ingredienser

Soak’n Seal Mattifying Settingspray

Soak'n Seal Mattifying Setting Spray matter ned huden, gir langvarig hold til make-up og holder sminken på plass hele dagen. For å sette sminken kan du enten bruke settingspray eller pudder. Ønsker du et fuktigere resultat, bruk settingspray. Har du fet hud, bør du alltid ha settingpudderet lett tilgjengelig.

Setting sprayens viktigste oppgave er å holde på sminken hele dagen og kvelden, men den har også ha andre egenskaper som å matte ned blank hud og samtidig gi glød. Er huden din tørr og fuktfattig skal du satse på en setting spray som fukter, men gå for setting pudder for matt finish.

Når du har lagt sminken din ferdig, avslutt makeup-rutinen din med denne settingsprayen. Den legger seg som et usynlig lag på toppen av sminken, og gjør at sminken holder hele dagen. Sprayen fikserer makeupen og skaper en naturlig, holdbar makeup look.

Det finnes mange ulike måter du kan anvende denne settingsprayen på. Du kan for eksempel bruke den som en base under foundation, spraye den mellom hvert sminkelag du legger og/eller avslutte sminkerutinen med den som en final touch på mesterverket. Lukten på dette sminkeproduktet er inspirert av norske furutrær. Pray en rik mengde på ansikter for deretter å klappe lett på huden for å låse produktet. Derav navnet Soak’n Seal.


Soak’n Seal Mattifying Settingspray inneholder ikke parabener, og ingen av våre produkter er testet på dyr.

Usikker på hvilke produkter som passer til deg? Vi setter deg gjerne opp med en av våre Amberly Beauty Advisorer for personlig veiledning.

Under fanen “arketyper” finner du alt du trenger å vite om hvilke farger som passer deg.


Dusj en rik mengde av settingspray etter sminkerutinen for å sette sminken og aktivere pudderhighlighterene dine. 

Du kan også bruke settingspray mellom hvert lag av sminken for å gi et virkelig langvarig resultat, eller for å friske opp makeupen utover dagen. Du kan også spraye en liten mengde settingspray på fingrene dine og klappe lett under øynene, for å forhindre at sminken setter seg i linjene. 

AQUA (WATER), ALCOHOL DENAT, BUTYLENE GLYCOL, ACRYLATES/OCTYLACRYLAMIDE COPOLYMER, PHENOXYETHANOL, TRIETHANOLAMINE, PINUS SYLVESTRIS LEAF OIL, LIMONENE

Ratings & Reviews

Rating
4 review(s)
Value
 • (4)
 • (0)
 • (0)
 • (0)
 • (0)
Customer Reviews
 1. Value
  Syk bra.
  Gjennom en lang dag på jobb i klesbutikk, og gjerne litt aktivitet på ettermiddag , er det aldri problem med make -upen. Trenger ikke tenke på den . Sitter til jeg legger meg!
 2. Value
  lækker flaske
  Var veldig spendt om denne holdt va den lovet...eller var det bare lækkker flaske..MEN du verden for ett produkt. Denne anbefaler jeg virkelig!
 3. Value
  Gjennom svette, fett, varme, kulde og løping!
  I en arbeidsdag med mye aktivitet, store temperaturforandringer, formfett, eggspray, stekeos og svette holder Soak 'n Seal all sminken på plass gjennom det hele! Elsk!
 4. Value
  Holder hele dagen!
  Har vært så heldig å få teste denne - og den holder sminken hele dagen! I tillegg så klarer den å temme "ville" bryn - som mine! Love it!
Write Your Own Review
Du anmelder:SOAK'N SEAL MATTIFYING SETTING SPRAY
Rating