SOFT ILLUSION LASTING FLUID FOUNDATION 7.0 YR

Soft Illusion Lasting Fluid Foundation 7.0 YR  er lett og har middels dekkevne. Den inneholder hyaluronsyre og sukker-ekstrakt som gir masse fuktighet og myker opp mimikklinjer.

30 ml
1146
Availability På lager
kr 195,00 kr 390,00
Legg i ønskeliste
Produktbeskrivelse
Brukerveiledning
Ingredienser

Soft Illusion Lasting Fluid Foundation 7.0 YR

Soft Illusion Lasting Fluid Foundation 7.0 YR  er lett og har middels dekkevne. Den inneholder hyaluronsyre og sukker-ekstrakt som gir masse fuktighet og myker opp mimikklinjer. Foundationen er vannavstøtende og har lang holdbarhet og er derfor perfekt for deg med en aktiv hverdag. Den kan påføres i tynne lag, men vil fremdeles dekke godt. Husk å rist flasken godt før bruk. Soft Illusion Lasting Fluid Foundation er det perfekte makeup - produktet for deg som forventer mye av sminken din. Den gir strålende og glødende hud med en lekker finish. Påføres lett ved bruk av vår Foundation Brush.

 Vår sminke er fri for parabener og er ikke testet på dyr.

 Å finne den riktige basen handler om å finne produkter som gir et naturlig uttrykk og en glød som «kommer innenfra», uavhengig av hudtype. En god base skal gi fukt, myke opp fine linjer og ikke sprekke opp i løpet av dagen. Fargene i baseproduktene våre er skapt for å dekke et generelt utvalg av alle hudtoner. Fargene er delt inn skala fra 1 til 10, hvor 1 er lysest og 10 er mørkest. Deretter er fargene delt inn på undertone, YR (Yellow-Red) for gul med rød undertone, og YG (Yellow-Green) for gul med grønn undertone.

 Base er primer, foundation, concealer og pudder. En gyllen regel innen makeup er at man skal jobbe med de fuktige teksturene først, deretter de tørre. Vi har alt du trenger innen base produkter.

 Med riktig og jevnlig hudpleie vil huden styrkes og ha et godt fundament under basen. En styrket hudbarriere med fuktighet gir jevnere resultat, og holder på sminken hele dagen. I hudpleielinjen vår finner du alt du trenger for å få en sunn hudhelse.

 Har du utfordringer med å finne din foundation match? Vi hjelper deg gjerne! Vi kan også sette deg i kontakt med en av våre Amberly Beauty Advisors.

Foundationen påføres i tynne lag og masseres inn i huden med børste eller fingre

AQUA (WATER), PHENYL TRIMETHICONE, DICAPRYLYL ETHER, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, DISILOXANE, DIMETHICONE, TITANIUM DIOXIDE (NANO), TALC, TRIMETHYLSILOXYSILICATE, POLYGLYCERYL-4 ISOSTEARATE, CETYL PEG/PPG-10/1 DIMETHICONE, SODIUM CHLORIDE, ETHYLHEXYL PALMITATE, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, PHENOXYETHANOL, SILICA DIMETHYL SILYLATE, SILICA, DIETHYLHEXYL SYRINGYLIDENEMALONATE, SODIUM DEHYDROACETATE, METHICONE, BENZOIC ACID, TREHALOSE, DEHYDROACETIC ACID, SPILANTHES ACMELLA FLOWER EXTRACT, TRIHYDROXYSTEARIN, ETHYLHEXYLGLYCERIN, POLYAMINOPROPYL BIGUANIDE, BHT, SODIUM HYALURONATE, AMORPHOPHALLUS KONJAC ROOT POWDER.

+/- (MAY CONTAIN): CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), CI 77491, CI 77492, CI 77499 (IRON OXIDES).

 

Ratings & Reviews

Write Your Own Review
Du anmelder:SOFT ILLUSION LASTING FLUID FOUNDATION 7.0 YR
Rating